Facebook mobilni telefon

facebook mobilni telefon

facebook mobilni telefonPrema pisanju sajta Gawker, Mark Zuckerberg je u pripremi za pokoravanjem i mobilnog tržišta.  Naime, u saradnji sa poznatom kompanijom HTC, Zuckerberg pravi telefon koji će imati svoju verziju Googleovog Android operativnog sistema i pomoću kojeg ćete biti povezani sa Facebookom 24/7.

facebook htcPrema pisanju sajta Gawker, Mark Zuckerberg je u pripremi za pokoravanjem i mobilnog tržišta.  Naime, u saradnji sa poznatom kompanijom HTC, Zuckerberg pravi telefon koji će imati svoju verziju Googleovog Android operativnog sistema i pomoću kojeg ćete biti povezani sa Facebookom 24/7.

Time su potvrđene glasine, kao i naznake o postojanju takovg projekta, koji je sam Zuckerberg izneo u jednom intervjuu prošle godine. Gawker dalje navodi kako će se telefon pojaviti za sveg a18 meseci na tržištu i da mu je trenutni naziv Buffy – po istoimenoj heroini iz filma i serije Istrebljivačica vampira. U najmanju ruku, interesantan naziv aparata, imajući u vidu da je kompanija oštro kritikovana zbog obmana u zaštiti privatnosti svojih korisnika. Dati nečemu naziv po osobi koja ima tajni identitet i skrivene namere, može korisnicima ove društvene mreže dati naznake o prirodi ovog mobilnog telefona.

U svakom slučaju, kao i sve drugo novo što iz Facebook fabrike izađe, treba biti oprezan i praviti razliku između onoga što se navodi da jeste i onoga što zaista može da (nam) napravi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>