Računari i multimedija

DIDS 2015 – Dani Internet Domena Srbije

DIDS 2015 – Dani Internet Domena Srbije
Podeli dalje

Ovogodišnji DIDS 2015 održava se pod sloganom „U kom si internet filmu?“ i možete ga pratiti putem sajta Organ Vlasti.

 

Šesta godišnja konferencija o razvoju Interneta u svetu i na .RS i .SRB domenskim prostorima dobila je podršku od ICANN-a (Internet korporacija za dodeljene nazive i brojeve), vodeće organizacije za upravljanje Internetom i rukovođenje njegovom globalnom strukturom.

dids_2015_v3

Program DIDS 2015 podeljen je u tri bloka:

Gospodari interneta: čiji je internet i koje su se promene desile u njegovom globalnom upravljanju, koje su naše uloge i čiji je taj „naš internet“  su samo neka od pitanja na koja ćemo dobiti odgovore.

 

Pozovi E radi trgovine: sagledavanje e-trgovine iz svih njenih uglova, tehničkog, preko prаvnog i logističkog, do mаrketinškog. Učesnici u pаnel diskusiji su domаći stručnjаci iz ove oblаsti, koji će prezentovаti konkretnа rešenjа iz prаkse i iskustvа iz sopstvenih onlаjn projekаtа.

dids_2015_v4

Domen koji obećava: tradicionalni treći domen sa uspešnim sajtovima i online projektima na nacionalnim internet domenima .RS i .SRB

dids_2015_v1

dids_2015_v2

Za sve zainteresovane koji nisu lično prisutni na konferenciji, program DIDS-a možete da pratite i preko Interneta, pre svega na sajtovima dids.rs i дидс.срб, preko sajta RNIDS-a, kao i na brojnim sajtovima medijskih pokrovitelja: LiveTV.rs, RTS, B92, Južne vesti, ITdogadjaji.com, MarketingITD.com, Netokracija i Radio Laguna.


Podeli dalje

3 komentara

Click here to post a comment

Facebook