Facebook aukcija za decu sa posebnim potrebama

nikola j

nikola jSvedoci smo u poslednje vreme da su požrtvovanost i briga za druge postali sve otvoreniji i konkretniji. Iz dana u dan, sve je više osoba kojima je pomoć potrebna, ali i sve više onih koji su tu pomoć spremni da pruže. Takav je slučaj i sa Facebook aukcijom mladog umetnika u povoju, Nikole Jugovića.

Svedoci smo u poslednje vreme da su požrtvovanost i briga za druge postali sve otvoreniji i konkretniji. Iz dana u dan, sve je više osoba kojima je pomoć potrebna, ali i sve više onih koji su tu pomoć spremni da pruže. Takav je slučaj i sa Facebook aukcijom mladog umetnika u povoju, Nikole Jugovića.
 

Naime, ovaj tinejdžer iz Valjeva je došao na ideju da od danas, 10. februara pa sve do 14. februara putem Facebooka napravi aukciju svojih rukotvorina – nakita i modnih detalja, od čega će sav prihod ići deci sa posebnim potrebama u selu Popučke, nadomak Valjeva.

Svi zainteresovani ponuđeni nakit i modne detalje mogu pogledati na Nikolinoj Facebook stranici
i ispod fotografije modela koji im se dopada, u vidu komentara ostaviti određenu sumu novca iznad početne ponuđene cene.

Pridružite se ovoj lepoj i humanoj akciji i pomozite mališanima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>