Gangam Style

gangam style

gangam styleZa nepuna dva meseca, korejski pevač i tekstopisac PSY postao je ultraplaneterna internet zvezda, čiji video je na YouTubeu odgledan više od 69 miliona puta! Jeste li i vi čuli/videli Gangam Style?

 

Za nepuna dva meseca, korejski pevač i tekstopisac PSY postao je ultraplaneterna internet zvezda, čiji video je na YouTubeu odgledan više od 69 miliona puta! Jeste li i vi čuli/videli Gangam Style?

34-godišnji reper PSY iliti Park Jae-Sang  se u muzičkom svetu pojavio 2010. Godine i brzo osvojio naklonost publike, zahvaljujući svom umeću da zabavi publiku neobičnom a zaraznom koreografijom, upečatljivim kostimima i sveukupnom, gotovo pozorišnom predstavom.
Uspeh pesme i besmisleno smešnog videa Gangam Style učinio je od Južnokorejske pop muzike pravi mainstream, a koreografiju u kojoj je najupečatljiviji korak jahanje konja popularnu i oponašanu među fanovima širom sveta. Pesma i video su postali do te mere, a za vrlo kratko vreme, viralni – da su skinuli sa trona Justina Biebera kao najslušanijeg izvođača na iTunes-u!
 
Ako do sada niste – dobro došli u Gangam Style fenomen :)
 

1 Comment

  1. MarkoNS

    30. avgust 2012. u 09:33

    Kakav car, spot je prva liga!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>