Gastronomija

Čuveni kuvari na Beogradskom Gastro Festu!

Čuveni kuvari na Beogradskom Gastro Festu!
Podeli dalje

„Beogradski Gastro Fest“, pored 4 sjajne manifestacije u okviru samog festivala, posetiće i čuveni kuvari iz zemlje i sveta.

 

U pitanju je najveći gastronomski spektakl na Balkanu, koji ima za cilj edukaciju i unapređenje kulinarske i ugostiteljske ponude Beograda i Srbije i pozicioniranje Beograda kao regionalnog gastronomskog centra.

Predstojeći Beogradski Gastro Fest okupiće više od pet stotina najvećih stručnjaka iz oblasti kulinarstva, a mi vam predstavljamo neka od poznatih imena:

Cesar Bartolini, Head Chef tima čuvenog Gordona Remzija i autor knjige “Hrana i kuvanje Argentine” u kojoj je objedinio šezdeset pet tradicionalnih recepata iz srca Južne Amerike, svoje kulinarske majstorije pokazaće na BIG MASTERU ovogodišnjeg Beogradsko gastro festa.

čuveni_kuvari_na_beogradskom_gastro_festu_v

Michael Kreiling, zvezda nemačke TV ,,Gusto“, karijeru je gradio u restoranima i hotelima širom Nemačke, Francuske i Velike Britanije, trenutno u ulozi Head Chef-a hotela Hyatt Regency u Beogradu. Postavio je nove standard u izradi jelovnika za restoran Metropolitan Grill, odgovoran za koncept banket kuhinje i selekcije keteringa.

Spiros Dimitrou, kulinarski sudija Svetske kulinarske asocijacije – WACS (World Association of Chefs), jedan od potpredsednika Asocijacije šefova kuvara Srbije.

Jovica Jovičić, voditelj kultnog kulinarskog serijala „Paklena kuhinja“, član Kulinarske federacije Srbije, osvajač mnogih zlatnih medalja i kapitena srpskog kulinarskog tima na brojnim takmičenjima.

čuveni_kuvari_na_beogradskom_gastro_festu_v1

Lepi Brka (Nenad Gladić), autor i voditelj emisije o kulinastvu,  ,,Gastronomad“, autor istoimene knjige, član Kulinarske federacije Srbije, u okviru ,,Balkan Chilli Festivala“ zajedno sa direktorom Diplomatske  asocijacije Srbije, gospodinom Vik Jansenom, kuvaće sa decom.


Podeli dalje
Tagovi

Facebook

Zaprati nas na Instagramu