Gastronomija

Kafana “Ona moja” nova gradska oaza

Kafana “Ona moja” nova gradska oaza
Podeli dalje

kafana ona moja nova gradska oazaU samom srcu najlepše gradske opštine – na Vračaru, od četvrtka za sve ljubitelje dobre muzike i atmosfere, otvara se nova gradska kafana „Ona moja“.

U samom srcu najlepše gradske opštine – na Vračaru, od četvrtka za sve ljubitelje dobre muzike i atmosfere, otvara se nova gradska kafana „Ona moja“.

kafana ona mojaSmeštena u ulici Vojvode Šupljikca 31a, kafana „Ona moja“ biće idealno mesto za okupljanje svima onima koji su odrasli uz priče o nekadašnjim pravim kafanama i postali ljubitelji i poštovaoci ove hedonističke institucije. U prijatnom ambijentu, uz bogat izbor domaćih i stranih vina, piva, rakije i žestokih pića, pet dana u nedelji možete da se provedete za svoju dušu. Ako slavite, ako tugujete, ako lumpujete…“Ona moja“ vas čeka raširenih ruku.  Kaže se: “Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu”, a “Ona moja” upravo toi  želi da bude – najlepše mesto na svetu.

Otvaranje je predviđeno za četvrtak u 22h i u pitanju je veče ONA MOJA Tambura; petak je rezervisan za Tamburica veče, a subota je veče Tambure za prijatelje. Radno vreme kafane je od utorka do subote u vremenu od 22-03h, uz slobodan ulaz ali obavezne rezervacije. Sve dodatne informacije, detalje i rezervacije potražite:

Kad ste trezni na: 066/66 26 652

Kada popijete na: 066/onamoja

Pored toga, kafana „Ona moja“ je otvorila i stranicu na Facebooku, pa je potražite i lajkujte na Facebook/KafanaOnaMoja

I, vidimo se ovih dana!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook

Zaprati nas na Instagramu