Gastronomija

Kako izgleda sirovi McRib sendvič

Kako izgleda sirovi McRib sendvič

Kažu da slika govori 1000 reči, u tom slučaju, šta kažete na sliku sirovog McRib mesa pre nego što stigne na vaš poslužavnik?

Fotografija koja je u danu objave obišla čitav svet i postala viral, svakako nije ono što ste navikli da vidite u ovoj franšizi brze hrane. McDonalds McRib je sendvič sa rebarcima koji je prvi put predstavljen davnih ’80-tih godina prošlog veka, kada je bio veliki hit. Ovih dana doživljava svoju reinkarnaciju, ali sporna fotografija preti da ugrozi opstanak na svetskom meniju.

Fotografiju je uslikao jedan od radnika McDonaldsa, držeći golim rukama smrznuto parče nečega što izgleda kao rebarca. Ono što nas je iznenadilo, istražujući dalje o ovom slučaju, jeste podatak da se McRib pravi od mlevene svinjetine bez kostiju, koja se meša sa roštilj sosom, lukom i krastavcima. Nismo uspeli da saznamo na koji se način dodaju kosti da bi se dobio “autentičan” izgled. U svakom slučaju, tera vas da dva put promislite pre nego što se odlučite da naručite ovaj sendvič.

kako_izgleda_sirovi_mcrib_sendvic_v

McRib sendvič će se prodavati samo na pojedinim lokacijama širom Amerike, ali nismo sigurni da li će i koliko biti uspešni, posle ove sporne fotografije.

Fb komentari
Tagovi

Facebook

Organ Vlasti Instagram