Gastronomija

Kavijar koliko vam dusa iste za $37,99!

Kavijar koliko vam dusa iste za $37,99!
Podeli dalje

Kavijar koliko vam dusa iste za $37,99!Čuveni hotel Bellagio u Las Vegasu nedavno je predstavio vrlo primamljivu ponudu u svom Bellagio Buffet restoranu: kavijar koliko god možete da pojedete po jedinstvenoj ceni od $37,99!

 

 

Čuveni hotel Bellagio u Las Vegasu nedavno je predstavio vrlo primamljivu ponudu u svom Bellagio Buffet restoranu: kavijar koliko god možete da pojedete po jedinstvenoj ceni od $37,99!

Nakon nekoliko nedelja testiranja, čelnici hotela su se na ovaj korak odlučili kako bi bili konkurentni jer, nešto ranije, i Ceasers Palace je predstavio svoju verziju buffet restorana u okviru kojeg imaju meni od čak 500 različitih jela!

Ljubitelji kavijara koji se zateknu u ovom kockarskom gradu, sada mogu po pristupačnoj ceni uživati u ikri američke jesetre, crvene leteće ribe, lososa i još mnogo različitih vrsta. Ovaj jedinstveni meni na raspolaganju je posetiocima petkom i subotom i između 15:30 i 22:00 časa, po ceni od jedva 40$.

Ipak, to ne znači da gosti mogu doći sa činijama i kofama, tražeći da im se napune kavijarom jer, prema rečima Franka Ortiza, asistenta šefa restorana, „žele da sačuvaju integritet jela“. Onima koji nisu vični konzumiranju kavijara ili ga još uvek nisu probali, na raspolaganju je stručno osoblje koje će im pomoći u odabiru samog jela i priloga u vidu: sitno seckanih kuvanih žumanaca, crvenog ili crnog luka, sitno seckanog peršuna, kao i creme fraiche šlaga.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook

Zaprati nas na Instagramu