Gastronomija

Najprijatniji restoran na svetu

Najprijatniji restoran na svetu
Podeli dalje

U američkom gradu Albuquerqueu nalazi se najprijatniji restoran na svetu, u kojem možete dobiti doručak, ručak i – zagrljaj! Pogledajte o kakvom je restoranu reč.

Tim’s place je restoran koji svakodnevno uslužuje po nekoliko stotina ljudi i u kojem uvek možete naići na veselu, toplu i ljubavi punu atmosferu. Vlasnik restorana je 27-godišnji Tim Harris, mladić rođen sa Daunovim sindromom i višestruki dobitnik medalja na Olimpijadi za osobe sa posebnim potrebama. Bolest ga nije sprečila da postane đak generacije u svojoj srednjoj školi, kao ni da završi koledž, odseci ugostiteljstvo i administrativne veštine.

Ovaj najprijatniji restoran na svetu otvoren je 2010. godine i radi 7 dana u nedelji od 6.30 ujutru do 2.30 posle podne. Pored standardne restoranske usluge, imaju i opciju za poneti kao i mogućnost keteringa, a deo svih prihoda ide za finansiranje Olimpijade za osobe sa posebnim potrebama u Novom Meksiku, kao i za Nacionalni kongres Daunovog sindroma.

Timov zagrljaj je specijalna usluga restorana koja nema kalorija i ne izaziva krivicu, a garantovano poboljšava život 🙂

najprijatniji_restoran_na_svetu_v

Nadam se da vas je video razveselio, inspirisao i osvestio; nema izgovora da ne učinite nešto dobro od sebe i svog života još danas.


Podeli dalje
Tagovi

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook