Gastronomija

Neobični poslužavnik

Neobični poslužavnik
Podeli dalje

Ovaj  neobični poslužavnik (nazovimo ga tako, budući da mu je originalni naziv Lap counter – tezga za krilo) idejno je delo „slučajnog“ dizajnera Tomasa Krala. Njegov spoj mladosti i inovativnosti u dizajniranju korisnih kućnih predmeta, brzo su primećeni, tako da se može očekivati i masovna proizvodnja uskoro.
 
 

neobični poslužavnikOvaj  neobični poslužavnik (nazovimo ga tako, budući da mu je originalni naziv Lap counter – tezga za krilo) idejno je delo „slučajnog“ dizajnera Tomasa Krala. Njegov spoj mladosti i inovativnosti u dizajniranju korisnih kućnih predmeta, brzo su primećeni, tako da se može očekivati i masovna proizvodnja uskoro.
 
U suštini, ovaj poslužavnik je pokretni pult za čišćenje i sečenje raznog voća i povrća, omogućavajući Vam maksimalnu pokretljivost svuda u domu. Znači, nema više propuštanja omiljenih emisija i serija ili druženja sa porodicom i decom; uz pomoć ovog poslužavnika, prisutni ste svuda i uvek!

Dizajniran je da se uklopi krilu osobe koja sedi i ima korisno oblikovanu posudu i radnu površinu. Jedina mana je ručno pranje nakon upotrebe, ali, ko bi to mogao zameriti? Ostaje nam da se nadamo skoroj masovnoj proizvodnji i prodaji na našim prostorima.

 
 
 

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Lepa stvar,ali bi primena u restonu,tj.restoranskoj kuhinji bila neizvodljiva jer bi ih pomoćni radnici koristili za gubljenje vremena. 😉

Facebook