Gastronomija

Novi Rio Mare proizvodi na srpskom tržištu

Novi Rio Mare proizvodi na srpskom tržištu
Podeli dalje

Novi Rio Mare proizvodi koji se nalaze na našem tržištu, premijerno su predstavljeni na prošlonedeljnom druženju sa medijima.

 

Nikozija salata sa “Rio Mare insalatissime kus-kus”, tortilja sa tunjevinom na meksički način sa Insalatissime Mexico  ili prilogom od pasulja i maslina, neka su od jela koja je poznati beogradski kuvar Filip Ćirić premijerno spremao za predstavnike medija.

Čuveni italijanski brend Rio Mare priredio je pravi mediteranski ugođaj u srcu Beograda, u mezestoranu Dvorište, a događaju su osim novinara i urednika prisustvovali i brojni blogeri i ljubitelji dobrog zalogaja.

Da je uz Rio Mare veoma lako pripremiti ukusne i zdrave obroke pokazao je kuvar Filip Ćirić, koji je pred gostima pripremao jela i u razgovoru sa nutricionistkinjom Bobom Vujnović inspirisao gastronomske užitke.

Gostima su se obratili i direktor „Bolton SerbiaŽarko Berlot i marketing i CSR direktor „Bolton AlimentariLuciano Pirovano koji je, tom prilikom, rekao:

“Niko bolje nije mogao opisati kvalitet naših proizvoda nego Kevin Kostner. On voli Italiju i njene vrednosti, uključujući i dobru hranu, a takođe se zalaže i za održivost prirodne ravnoteže, baš kao i brend Rio Mare. Kostner nije samo poznata filmska zvezda koja promoviše naš brend, on je čovek koji najbolje prenosi našu poruku: Da bismo dobro živeli, treba birati isključivo kvalitetne proizvode koji pritom nisu štetni za okolinu”.


Podeli dalje