Gastronomija

Pametni tiganj koji vas uči da kuvate!

Pametni tiganj koji vas uči da kuvate!
Podeli dalje

Konačno prava pomoć u kuhinji! Pametni tiganj koji vas uči da kuvate i čini pravim virtuozom! Ne verujete?

 

Ako niste znali, pametni tiganj je Time Magazine uvrstio u jedan od najboljih izuma u 2015. godini! U pitanju je više nego korisna kuhinjska alatka uz koju i apsolutna početnica može postati kuvarica poput Lorraine Pascale ili Nigelle Lawson! A evo i kako.

Kombinacija pametne tehnologije i inovativnog dizajna, pametni tiganj je opremljen tako da optimizuje vreme kuvanja i temperaturu kako bi jela spremljena u njemu bila savršena svaki put kada ih poslužite.

pametni-tiganj-v

Tajna je u skrivenom senzoru koji detektuje i meri temperaturu od momenta kad hrana dotakne površinu tiganja, a kako njime rukovodite preko mobilnog telefona (Bluetooth) i specijalne aplikacije, pratite napredak jela u realnom vremenu i unapred znate kad šta sledeće treba da uradite.

pametni-tiganj-v1

 

Koliko treba da je vruć tiganj? Kada treba promešati namirnice? Da li se i kad meso okreće na drugu stranu? Ova i sva druga pitanja vezana za spremanje jela pametni tiganj rešava u trenutku jer pomoću Pantelligent aplikacije dostupne su vam sve informacije i svi detalji.

 

I dalje ste sumnjičavi? Izvolite, uverite se i sami:

Budućnost kuhinje je već stigla – dostupna, pristupačna (oko 200 dolara), laka za korišćenje i – što je najvažnije – od svakog napravi savršenog kuvara!


Podeli dalje