Gastronomija

Pivnica „Ispod mosta“

Pivnica „Ispod mosta“
Podeli dalje

Sava mala je poslednjih godina postala in mesto na koje dolaze ljubitelji dobre zabave, a jedno od neizostavnih mesta koje svakako treba posetiti je Pivnica „Ispod mosta“.

Smeštena u zgradi iz 19 veka, oplemenjena sa bezbroj interesantnih detalja, koji su skupljeni sa raznih strana i koje odišu nekim prošlim vremenima, Pivnica „Ispod mosta je za tri godine koliko postoji brzo prirasla za srca stalnim gostima, a i sve većem broju novih.

pivnica_ispod_mosta_v

Ono po čemu je ovo gastronomsko mesto naširoko poznato je vrhunska hrana – pileća krilca u medu, rebarca u medu, butkice, burgeri, kobasice…sve ono što ide uz kvalitetno pivo. U ponudi su točena svetla piva Jelen, Staropramen, Erdinger, Budweiser, Carlsberg, a od tamnih flaširano Nikšićko, Guiness i Erdinger.

Pivnica radi od 10 ujutro, kada počinje sa radom kuhinja. Doručak se služi od 10-13 časova, a na poklon od kuće dobijate kafu. Nakon tog vremena se služi ručak, a kuhinja radi do 01 po ponoći u danima kada ima muzike. Od sledeće nedelje, sredom možete uživati u muzici pevača Borisa Čolića 🙂

pivnica_ispod_mosta_v1

Pored dolaska sa porodicom ili prijateljima na odličnu hranu i piće, u pivnici “Ispod mosta možete organizovati i privatne i poslovne proslave zatvorenog tipa.

Muzički program je četiri dana u nedelji,četvrtkom, petkom i subotom  i počinje od 22 časa. Rezervacije se ne naplaćuju, ali su obavezne i potrebno je doći do 21.30

Telefon za informacije i rezervacije: 069/2626019 i 011/2626019

Radno vreme Pivnice, koja se nalazi ispod Brankovog mosta u ulici Crnogorska 8, je:

Ponedeljak-Sreda 10-00 časa

Četvrtak-Subota 10-02 časa

Nedelja, 13-02 časa

pivnica_ispod_mosta_v2

A kako bi se i lično uverili u ono što ste pročitali o samom restoranu/pivnici, troje najbržih posetilaca koji ostave komentar u 19 časova, dobiće po ručak za dve osobe u petak, subotu i nedelju.


Podeli dalje
Tagovi

5 komentara

Click here to post a comment

Facebook

Zaprati nas na Instagramu