Gastronomija

Prvi Beogradski Gastro Fest

Prvi Beogradski Gastro Fest
Podeli dalje

Ljubitelje dobre hrane sigurno će zanimati Beogradski Gastro fest, manifestacija koja će se polovinom oktobra održati u glavnom gradu.

 


Beogradski Gastro Fest najavljuje se kao najveći gastronomski spektakl i ne bez razloga – od 17. do 19. oktobra na Beogradskom sajmu, kroz ovaj festival će proći neka od najpoznatijih svetskih imena iz sveta kulinarstva poput Cesara Bartolinija, Lepog Brke, Jovice Jovičića i mnogih drugih, a učestvovaće više od 500 učesnika iz oblasti kulinarstva.

prvi_beogradski_gastro_fest_v

Pored toga, Beogradski Gastro Fest objedinjuje čak 4 manifestacije sa višegodišnjom tradicijom:

  • Balkan Culinary Cup
  • Big Master
  • Balkan Chilli Festival
  • EXPO

U okviru trodnevnog gastro spektakla, posetioci će moći da uživaju u druženju sa učesnicima, degustacijama hrane, prisustvuju radionicama i časovima kuvanja, saznaju koje su to novine u tehnici rada i pripremi jela i još mnogo drugih zanimljivih stvari.

Zainteresovani posetioci moći će i da se oprobaju u raznovrsnim takmičenjima: od samog kuvanja pa do takmičenja u jedenju čilija 🙂

prvi_beogradski_gastro_fest_v1

Podsetimo, Beogradski Gastro Festival održava se od 16. do 19. oktobra u sali 5 Beogradskog sajma, a u organizaciji Kulinarske federacije Srbije i Diplomatske asocijacije Srbije, uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.


Podeli dalje

Facebook