Gastronomija

Puter rende

Puter rende
Podeli dalje

puter rendeZnate ono kad hoćete da namažete puter ili maslac na hleb, pa ne možete lepo da garazmažete, bušite hleb nožem i slično, zbog čega smo mahom i prešli na margarin? E pa, mudri Japanci su pronašli rešenje u vidu jedne opako dobre stvarčice – puter rende!

 

Znate ono kad hoćete da namažete puter ili maslac na hleb, pa ne možete lepo da garazmažete, bušite hleb nožem i slično, zbog čega smo mahom i prešli na margarin? E pa, mudri Japanci su pronašli rešenje u vidu jedne opako dobre stvarčice – puter rende!

Mljac-mljac! Za svega 23$ dobićete ovu ultra korisnu stvarčicu koja vam omogućava da puter bez muke i problema nanesete na svež hleb i namažete ga bez posledica. Pored toga, zahvaljujući ovom revolucionarnom (kao da smo TV shop) proizvodu, sada možete svojom omiljenom namirnicom možete začiniti i ostala jela – sendviče, pečene krompire i meso; a možete ga koristiti i za rendanje čokolade ili sira.

Odlična stvar, zar ne? I, pre nego što istaknete kako isto možemo uraditi i sa običnim rendetom – ovo puter rende vam neće zamastiti ruke – ha!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment