Gastronomija

Rucni aparat za kafu

Rucni aparat za kafu
Podeli dalje

rucni aparat za kafuZašto trošiti novce na skupocene aparate za filter kafu koji, osim što koštaju još i troše struju? Odnedavno na tržištu postoji i ručni aparat za kafu koji u potpunosti zadovoljava sve vaše potrebe za ispijanjem savršene kafe. Ne verujete?

Zašto trošiti novce na skupocene aparate za filter kafu koji, osim što koštaju još i troše struju? Odnedavno na tržištu postoji i ručni aparat za kafu koji u potpunosti zadovoljava sve vaše potrebe za ispijanjem savršene kafe. Ne verujete?

Jednostavan a praktičan, ekonomičan i vrlo koristan aparat koji garantovano radi sve što i uobičajeni aparati za filter kafu. Sve što vam treba jesu filteri i kafa. I da, vruća voda iz čajnika ili ketlera; očas posla dobićete svoju omiljenu tekućinu – bez dodatne muke.

Ručni aparat za kafu marke Koziol dolazi u 7 različitih boja, jednostavan je za upotrebu, kao i za čišćenje – može se prati i u mašini za sudove! Po ceni od svega 27.45 evra dobićete aparat koji vam na duže staze štedi i vreme i struju. Dodatna pogodnost je i što ga uvek možete nositi sa sobom – bilo na posao ili vikend putovanja, izlete i slično.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook