Gastronomija

Skladan spoj odličnih ukusa

Skladan spoj odličnih ukusa
Podeli dalje

Način na koji je kompletno renoviran i korenito promenjen pab Veprov Dah pokazuje da ukoliko imate smelost i viziju, takva promena može biti vrlo uspešna i pozitivna. Odlučivši da u svakom smislu „otvori prostor“, tim Livinga odabrao je svetle boje, dobro osvetljenje i skladnu muzičku podlogu (vikendom i uživo) stvarajući ambijent u kome ćete se osećati prijatno i opušteno, podjednako dobro bilo da ste došli na klopu ili samo na piće, mada je naša topla preporuka da ne propustite kompletnu ponudu.

Način na koji je kompletno renoviran i korenito promenjen pab Veprov Dah pokazuje da ukoliko imate smelost i viziju, takva promena može biti vrlo uspešna i pozitivna.
 
 
Odlučivši da u svakom smislu „otvori prostor“, tim Livinga odabrao je svetle boje, dobro osvetljenje i skladnu muzičku podlogu (vikendom i uživo) stvarajući ambijent u kome ćete se osećati prijatno i opušteno, podjednako dobro bilo da ste došli na klopu ili samo na piće, mada je naša topla preporuka da ne propustite kompletnu ponudu.A ponuda je neobično koncipirana, u skladnom spoju autentičnih domaćih jela i originalne italijanske kuhinje, uz dodatak nekih internacionalnih standarda.
 
 
Domaći deo obavezno probati – jer se priprema kao kod kuće, domaćinski i vrlo ukusno. Za italijasku ponudu zadužen je italijanski majstor kuhinje od imena i iskustva, a za kvalitet jela sastojci koji se uvoze iz Italije. Nemojte propustiti odličan living namaz uz koji stiže pecivo pripremljeno na licu mesta, štapići od belog i crnog brašna sa belim lukom. Obavezna preporuka je i domaća supa, kakvu pamtite iz detinjstva, sa pravim knedlama i čistim mesom, koja može poneti epitet najbolje u gradu u nacionalnoj klasi. Domaća jela prave se na dnevnoj bazi, te ćete biti u prilici da probate odličan pasulj, sarmice ili sarme, a ako preferirate čisto meso imaju odlične kobasice koje se služe sa dižonskim senfom, uz pekarski krompir pečen u ljusci. Sjajne paste pripremaju se sa odličnim testeninama, a mi smo probali povrćem bogatu ortolanu, light varijantu samo sa paradajzom i nešto oštriju amatricanu.
 
 
Kada stignete do slatkog dela, situacija je slična – sa jedne strane ’kućne poslastice’ poput šnenokli, sutlijaša ili palačinki sa domaćim džemom od borovnica, a sa druge pravi tiramisu, sve sa maskarpone sirom, jedan od najboljih koje smo probali. Ponudu završava, zapravo započinje, povelik izbor opcija za doručak, a pažljivo i opsežno prati bogata karta vina. Praveći fini balans između domaćih i svetskih uticaja, kreirajući sopstveni stil prožet ukusnim i kvalitetnim jelima, Living obećava nove primamljive gastro korake. Sudeći po ovim napravljenim na samom početku, ostaje nam samo da ih sledimo.
 

Strahinjića bana 52
011/203-04-08
 
Izvor vesti: City Magazine

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook