Gastronomija

Toster sa porukama

Toster sa porukama
Podeli dalje

toster sa porukamaInovativni dizajn svakako menja neke stare navike – poput one da se za vreme jela ne priča ili ne čita. Tome u prilog, govori i ovaj jedinstveni toster pomoću kojeg možete ostaviti poruku na prepečenom hlebu – upravo tako!

Inovativni dizajn svakako menja neke stare navike – poput one da se za vreme jela ne priča ili ne čita. Tome u prilog, govori i ovaj jedinstveni toster pomoću kojeg možete ostaviti poruku na prepečenom hlebu – upravo tako!

Pored svoje prvobitne namene, ovaj toster ima i inovativnu primenu: sada jednim udarcem završavate više stvari! Ranije ste bili glavom o zid da ne zaboravite ukućane da podsetite o svemu i svačemu; danas i uz pomoć ovakvog kuhinjskog gadgeta, dovoljno je da ispišete poruku spremajući im doručak i problem rešen 🙂

Neobičnog izgleda poput CD ROMa, ovaj toster na sebi ima displej po kojem je moguće pisati i, uz pomoć posebnih grejača povezanih sa displejem, poruke se automatski tostiraju na samom hlebu! Idealno za ostavljanje poruka ukućanima: bilo klincima da ne zaborave šta im je činiti; partneru nešto slatko il’ začinjeno za dobar početak dana ili kakvu pošalicu svima – da dan započnete sa osmehom..

Iako je u pitanju prototip od pre neku godinu, ovaj toster (nažalost) još uvek nije moguće kupiti, a dizajnirao ga je Sasha Tseng.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook

Zaprati nas na Instagramu