Gastronomija

Začin C najbolji brend u Srbiji desetu godinu za redom

Začin C najbolji brend u Srbiji desetu godinu za redom
Podeli dalje

Vest da je Začin C najbolji brend u Srbiji već desetu godinu za redom nismo mogle propustiti da objavimo! I ne, nije u pitanju plaćena reklama, već iskrene čestitke za začin koji se u našim domovima već decenijama koristi.

Od samog osnivanja priznanja „Moj Izbor“, Začin C bio je ponosni dobitnik nagrade u kategoriji „Simbol zadovoljstva potrošača” svih 10 puta. Upravo ova činjenica govori o kvalitetu Začina C i poverenju potrošača.

„Sa tradicijom dugom više od 40 godina, Začin C dokazuje da ne stari, već stalno uvodi inovacije i prati potrebe potrošača. Njegova nova verzija, Začin C iz Bašte, deo je inoviranog asortimana C sa oznakom Jednostavno dobro, pod kojom se nalaze proizvodi koji sadrže jednostavne i potrošačima dobro poznate sastojke. Nagrade koje se dodeljuju na osnovu njihovih glasova su nam veoma značajne, jer ukusi i preferencije lokalnih potrošača imaju veliku ulogu u kreiranju naših proizvoda”.

Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Nestlé Adriatic S

Kao vodeća svetska kompanija za proizvodnju hrane i napitaka, Nestlé je svestan odgovornosti i važnosti kada je reč o pravilnoj ishrani i zato se trudi da pojedincima i porodicama omogući zdraviji i lepši život nudeći im hranu odličnog kvaliteta.

Začin C iz bašte

Kako bi odgovorila na poverenje potrošača, kompanija je postavila cilj i obavezala se da do kraja 2020. godine dodatno unapredi ceo kulinarski asortiman, intenzivno radeći na smanjenju soli, šećera i zasićenih masnih kiselina u proizvodima, kao i na povećavanju sastojaka koje potrošači vole i poznaju.

Začin C predstavlja sinonim za kvalitet u prehrambenoj industriji i pripada bogatom asortimanu kulinarskih C proizvoda kompanije Nestlé Adriatic S. Koristi se svakodnevno u domaćinstvima širom Srbije, što za nas predstavlja najvrednije priznanje i podstrek da nastavimo da posvećeno osiguravamo kvalitet ove jedinstvene mešavine začina i sušenog povrća”, dodala je Milanović.

Dodelu priznanja „Moj izbor” za omiljene domaće proizvode i brendove organizuje udruženje „Moja Srbija”, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment