Objekti pažnje

9 reči koje žene koriste a muškarci ne razumeju

9 reči koje žene koriste a muškarci ne razumeju
Podeli dalje

Predstavljamo 9 reči koje žene koriste a muškarci ne razumeju kako biste imali bolje međuljudske odnose i mir u kući ili vezi. Nema na čemu 😊

1. Dobro: Ovo je reč koju žene koriste da okončaju svađu kada su u pravu i kada treba da ućutite.

2. Pet minuta: Ako se oblači, to znači pola sata. Pet minuta je samo pet minuta ako ste upravo dobili još pet minuta da odgledate utakmicu pre nego što pomognete oko kuće.

3. Ništa: Ovo je zatišje pred oluju. Ovo nešto znači, i trebalo bi da budete na nogama. Svađe koje počinju ničim obično se završavaju dobro.

4. Samo napred: Ovo je izazov, a ne dozvola. Ne radite to!

5. Glasan uzdah: Ovo je zapravo reč, ali je neverbalna izjava koju muškarci često pogrešno razumeju. Glasan uzdah znači da ona misli da ste idiot i da se pita zašto gubi vreme stojeći ovde i svađajući se s vama ni o čemu. (Vratite se na # 3 za značenje ničega.)

6. U redu je: Ovo je jedna od najopasnijih izjava koje žena može reći muškarcu. To znači da ona želi dugo i dobro da razmisli pre nego što odluči kako i kada ćete platiti za svoju grešku.

7. Hvala: Žena ti se zahvaljuje, ne pitaj se i ne tumači ništa. Samo reci nema na čemu. (Ovo je tačno, osim ako ne kaže ‘Hvala puno’ – što je ČIST sarkazam i uopšte vam ne zahvaljuje. NEMOJTE reći ‘Nema na čemu’ – to će izazvati ‘šta god’.)

8. Šta god: Da li je ženski način da kaže šta god da se desi neću biti srećna!

9. Ne brini/Nema veze, ja ću: Još jedna opasna izjava, koja znači da je to nešto što je žena rekla muškarcu nekoliko puta, ali sada to radi sama. Ovo će kasnije dovesti do toga da se čovek pita: ‘Šta nije u redu?’ Za odgovor žene pogledajte broj 3.

Eto tako. Sad imate jasan rečnik i tumačenje, tako da više nema opravdanja 😊


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook