Objekti pažnje

Zašto žene pitaju za horoskopski znak na prvom sastanku

Zašto žene pitaju za horoskopski znak na prvom sastanku
Podeli dalje

Ako mislite da je razlog zašto žene pitaju za horoskopski znak na prvom sastanku provera kompatibilnosti – samo ste DELIMIČNO u pravu. Evo pravog razloga!

Horoskop i sama astrologija su često tema razgovora u društvu, između prijateljica, članova familije, muškaraca i žena. I, nekako, kad god se pomene horoskop, priča ode u jedan od dva smera:

  • O da, on je Vaga sa mesecom u Škorpiji, opasna kombinacija
  • Ne smaraj više sa tim gatanjem

Pa ipak, mi žene volimo da pričamo o tome i neretko pominjemo kao temu i to baš na prvom sastanku. Razlog će vas iznenaditi jer definitivno nije onaj koji mislite 😊

 Zašto žene pitaju za horoskopski znak na prvom sastanku

Da, pokretanje priče o horoskopu jeste način da proverimo kompatibilnost sa vama, ali ne na način na koji mislite. Iskreno, veliki broj žena uopšte ne zanima koji je horoskopski znak muškarac, ono što nas jeste briga je vaš komentar i odnos prema nama nakon tog pitanja. Kako to mislimo?

Jednostavno, ako je reakcija muškarca nakon pitanja o horoskopskom znaku:

  • da se podsmeva
  • da ženu učini glupom
  • da pokuša da objasni kako to nije nauka

Hello! Tako znamo da nismo kompatibilni i definitivno neće biti drugog sastanka.

I da, dok vi mislite da se više ne javljamo jer se Vage i Bikovi ne slažu, u stvari je razlog taj da ste – pa, dodajte epitet sami. Shvatili ste poentu, ne?


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Kakva uvrnuta logika! Koliko godina ima osoba koja ovo piše???

    Ne pitaš, jer vjeruješ u horoskop ili što te interesuje horoskopski znak, nego da vidiš što će on da misli o tebi kao o ženi?! To je isto kao kad bi muškarci pitali za koga navijaš Juventus ili Mančester, čisto da vide kakva će reakcija biti, jer će to mnogo da im kaže o tome kakva je neko osoba.

Facebook