Tech

15. COMING IT konferencija u Beogradu

15. COMING IT konferencija u Beogradu
Podeli dalje

Hotel Crowne Plaza u Beogradu i ove godine biće domaćin 15. po redu COMING IT konferencije čija je ovogodišnja centralna tema integrisana poslovna kultura.

Vrhunski predavači iz Srbije i regiona govoriće o komponentama savremene IT infrastrukture, o infrastrukturi budućnosti, novim modelima upotrebe IT resursa, kao i o automatizaciji menadžmenta i upravljanja. Biće predstavljene brojne novosti iz domena virtuelizacije mreže u Cloudu, kao i novi poslovni Cloud servisi poput Cloud infrastrukture za SAP produkciju i test, platforme za developere u Cloudu, ali i novine iz sveta backup i disaster recovery servisa.

Deo predavanja na konferenciji biće posvećen daljim rasvetljavanjem GDPR priče i novostima iz domena aplikativnih servisa za poslovanje počevši od ERP rešenja, preko BI, Document management sistema, Fleet managementa i drugih, kroz što veći broj studija slučaja.

“U svetu novih tehnologija integracija predstavlja ključ uspešnog poslovanja i daljeg napretka radnog okruženja, bez obzira na njegovu veličinu i strukturu. Na predstojećoj IT konferenciji jasno ćemo kroz sva naša predavanja istaći prednosti integracije, ali i predstaviti rešenja koja je mogu učiniti kompletnom na svim nivoima.” – izjavio je Roberto Poletto direktor marketinga i prodaje kompanije COMING – Computer Engineering.

15-coming-it-konferencija-v

COMING IT konferencija se dešava 4. oktobra, a Više detalja možete saznati na linku: https://konferencija.coming.rs/

Agendu konferencije možete pogledati na linku: https://konferencija.coming.rs/agenda/


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook