Gadžeti

Kako ukloniti pozadinu sa fotografije potpuno besplatno i bez Photoshopa?

Kako ukloniti pozadinu sa fotografije potpuno besplatno i bez Photoshopa?
Podeli dalje

Kako ukloniti pozadinu sa fotografije ako nemate Photoshop, niste vični obradi fotografija i ne želite baš da za tako jednostavnu uslugu nekome platite?

Da je jednostavno – nije, da treba platiti – treba, međutim, postoji način da se i to izbegne i to zahaljujući jednom velikodušnom web konsultantu i developeru Benjaminu Groessingu koji je kreirao jednu sjajnu besplatnu web aaplikaciju za uklanjanje pozadine.

Danas je tačno nedelju dana kako je Remove.bg aplikacija ugledala svetlost dana i možemo vam reći da zaslužuje sve pohvale! Ako ste se ikada pitali kako ukloniti pozadinu sa fotografije bez da za to platite ili se mučite učeći Photoshop i slične programe za obradu fotografije – Remove.bg je rešenje! I ne može biti jednostavnije!

Sve što treba da uradite jeste da odaberete željenu fotografiju, uploadujete je na aplikaciju i sačekate da ista odradi svoju magiju. Bukvalno jedan klik i imate automatski uklonjenu pozadinu sa bilo koje fotografije portreta ili selfija. Mada, ako ćemo iskreno, deluje i na fotografijama predmeta – pod uslovom da su jasno fotografisane i sa ne previše kontrasta.

Nakon obrade u trajanju ne više od 5 sekundi, dobićete png fotografiju zavidnog nivoa kvaliteta, kao što je ova iz našeg primera:

Isprobajte i same i javite nam kako vam se čini!


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook