Mobilni telefoni

Najbolje selfie aplikacije za vaš telefon

Najbolje selfie aplikacije za vaš telefon
Podeli dalje

Tražite najbolje selfie aplikacije za svoje fotografije? Ovo su aplikacije koje morate imati u svom telefonu!

Uvek je pravo vreme za jedan selfie, zar ne? 🙂 Odavno je to postala svakodnevnica. U svakom trenutku i prilici, više nije sramota ni taboo „okinuti“ jedan (ili više) selfie i podeliti ga na mrežama. Ako ćemo iskreno, selfiji su se iz trenda razvili u jednu vrstu umetnosti, za koju treba imati talenta. Ili dobru aplikaciju.

Samo, pre nego što nastavimo sa tekstom i predlozima aplikacija, mala digresija. Svesni smo da živimo u vremenu u kojem ono što radimo i vidimo po mrežama ima različite uticaje na različite ljude. Pa i one najmlađe. S tim u vezi, ovaj tekst ne treba smatrati kao podstrekač iskrivljene slike realnosti ili svesti o telu, već kao uputstvo za korisne aplikacije koje služe da poboljšaju kvalitet snimljene fotografije i ništa drugo.

I kad već pričamo o tome, ovo su najbolje selfie aplikacije za vaš telefon i alati koji će pomoći da svaki selfie postane remek-delo!

Ava Photo

iOS aplikacija koja trenutno vaše selfije pretvara u fotografije kao iz časopisa! Možete je koristiti za snimanje selfija ili za dodavanje već snimljene fotografije koju potom uređujete po vašoj želji. Od uklanjanja bora i podočnjaka, preko posvetljivanja tona kože ili „peglanja“ celog lica, pa sve do završnih filtera – preuzmite je (besplatna je!) i isprobajte same.

Camera+

Rezervisana samo za iOS korisnike, Camera+ je mnogo više od selfie aplikacije. Osim što vaše selfie fotografije transformiše u umetničko delo za svega par klikova, možete je koristiti za kompletno editovanje i korekciju bilo kojih fotografija. Shvatite je kao profi-foto softveru vašem telefonu.

najbolje selfie aplikacije devojka koja se snima

Facetune/Facetune 2

Ko još nije čuo za Facetune, samo jedna od najboljih selfie aplikacija ikad! Od retuširanja kože lica, preko izbeljivanja zuba, uklanjanja bubuljiva, smanjivanja nosa i svega što vam već može pasti na pamet (a ne bi trebalo), Facetoon radi! Mini PhotoShop  nadohvat ruke! Postoji u dve različite varijante i inicijalno su besplatni, ali određeni magični alati ipak koštaju.

Dostupan za Android i iOS telefone.

Microsoft Selfie

Aplikacija koja koristi naprednu tehnologiju da bi vam pomogla da vaše fotografije izgledaju besprekorno! Besplatna i dostupna za iOS i Android telefone, Microsoft Selfie uz pomoć svega tri automatske funkcije pretvara selfije u pravu selfie umetnost. Bilo da se fotografišete ili ubacujete fotografiju, Microsoft Sellfie automatski prikazuje dorađenu fotografiju, ostavljajući vam da birate između različitih filtera za konačnan izgled.

Perfect365

Aplikacija u koju se kunu sestre Kardashian! Perfect365 pravi trenutne virtuelne izmene i pomaže da vaše selfie fotografije budu nezaboravne. Pored toga, možete se igrati sa isprobavanjem različitih boja kose, kao i šminkom vaših omiljenih make-up brendova. Za svaki od make-up izgleda možete pogledati i uputstvo kako da se tako i našminkate. Sjajno, zar ne?

Dostupna za iOS i Android telefone.

Na kraju još ostaje samo da ih preuzmete i isprobate na delu! I, naravno, javite nam koja vam se dopala i ako koristite još neku, a da nije na spisku 🙂


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook