Mobilni telefoni

Najskuplja iPhone 5 futrola

Najskuplja iPhone 5 futrola
Podeli dalje

najskuplja iphone 5 futrolaNakon iPad mini futrole, na redu je i najskuplja iPhone 5 futrola, da se ne zaostaje sa trendom, je li? Po ceni od svega nešto više od 300.000$ dobićete – pa, jedinstvenu (a običnu) futrolu za mobilni telefon! Evo i detalja.

 

futrola za iphone 5Nakon iPad mini futrole, na redu je i najskuplja iPhone 5 futrola, da se ne zaostaje sa trendom, je li? Po ceni od svega nešto više od 300.000$ dobićete – pa, jedinstvenu (a običnu) futrolu za mobilni telefon! Evo i detalja.

U izradi ove jedinstvene na svetu futrole za najprodavaniji mobilni telefon iPhone 5, nije učestvovala ista kompanija kao i za izradu iPad mini futrole, The Natural Sapphire Company, već je u pitanju britanska kompanija Uunique London, poznata po proizvodnji luksuznih dodataka za mobilne telefone i gadgete.

iPhone 5 futrola nosi naziv „Lotus“ i izrađena je od 18karatnog roze zlata, u kombinaciji sa retkim roze i belim dijamantima i ručno pravljenom italijanskom kožom. A cena koju treba da platite kako biste postali ponositi vlasnik ove neuobičajene (i po malo kičaste) futrole je tričavih $302,985!

Za one koji, pak, nemaju toliko da izdvoje za ukras na svom ljubimcu, Uunique London je dizajnirao i „obične“ futrole po ceni od 35 do 600 britanskih funti – pa ko voli, nek’ izvoli!

Zaštitno lice „Lotus“ futrole za iPhone 5 je starleta  glumica Mischa Barton, a više detalja i načine kupovine, potražite na samom sajtu kompanije Uunique London.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook