Mobilni telefoni

ScreenShop mobilna kupovina – revolucija modernog shoppinga!

ScreenShop mobilna kupovina – revolucija modernog shoppinga!
Podeli dalje

ScreenShop mobilna kupovina predstavlja revoluciju u načinu na koji dolazimo do željenih stvari! Uz pomoć ove aplikacije kupovina kakvu znate značajno će se promeniti!

Najnovije iz sveta – ScreenShop mobilna kupovina predstavljena je veoma glasnom najavom – niko drugi do Kim Kardashian kao ambasador aplikacije podelila je vest o njoj na društvenim mrežama. O čemu se tačno radi?

ScreenShop mobilna kupovina je besplatna aplikacija koja umnogome poboljšava korisničko iskustvo i znatno olakšava kupovinu željenih stvari. Uz to, pomoću ScreenShopa možete svaku aplikaciju pretvoriti u inspiraciju za kupovinu. Kako?

screenshop mobilna kupovina screen shot aplikacije

Jednostavno, screenshotujte ono što vam se sviđa i ScreenShop će automatski izlistati istu i sličnu garderobu po brendovima i cenama! Za sve ono što vam se dopada na Facebooku, Twitteru, Instagramu, Pinterestu, Snapchatu i gde god drugde sada možete u par klikova dobiti informaciju gde i po kojim cenama kupiti!

 


Ceo projekat je tek nedavno pušten u rad, može se koristiti i u Srbiji i svi predlozi izlaze sa cenama u dinarima, tako da će biti veoma zanimljivo isprobati je i koristiti. Klikom na željeni artikal, aplikacia vas vodi u online store izabranog brenda gde nastavljate kupovinu.

ScreenShop za Android

ScreenShop za iOS

e-Commerce na jednom novom, višem nivou, kako vam se čini?

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook