Mobilni telefoni

Vertu Android mobilni telefon

Vertu Android mobilni telefon
Podeli dalje

Vertu Android mobilni telefonPoznati luksuzni proizvođač mobilnih telefona Vertu, nedavno je predstavio svoj prvi smartphone baziran na Android tehnologiji. Nikad nije kasno da se odbaci zastareli Symbian operativni sistem, a evo šta dobijate od performansi.

 

 

vertu androidPoznati luksuzni proizvođač mobilnih telefona Vertu, nedavno je predstavio svoj prvi smartphone baziran na Android tehnologiji. Nikad nije kasno da se odbaci zastareli Symbian operativni sistem, a evo šta dobijate od performansi.

Vertu TI – kako se ovaj prvi Android Vertu zvanično zove, ima ekran od 3.7 inča u 480 x 800 piksela rezoluciji, kameru od 8 megapiksela, dual-core napajanje i 1.7GHz Qualcomm Snapdragon S4 procesor. Pored glavne kamere, tu je i pomoćna video kamera od 1.3 megapiksela, a telefon poseduje i internu memoriju od 64GB. Vertu TI koristi Google Android 4.0 operativni sistem i ima sopstveni korisnički interfejs.

vertu tiŠto se tiče dizajna telefona, kao i njegovi prethodnici, Vertu TI je pravi luksuzni mobilni telefon. Displej je izrađen od safirskog stakla, dok je telo telefona izrađeno od titanijuma, što ga čini bezbednim pri slučajnim ispadanjima. Isto se odnosi i na staklo od safira – prema rečima direktora dizajna Hutcha Hutchinsona, jedino što ovu vrstu stakla može da izgrebe i ošteti je dijamant, tako da ste prilično bezbedni.

Vertu TI će se u prodaji naći u aprilu ove godine na 500 prodajnih mesta širom sveta i ljubitelji luksuza mogu birati između 4 verzije koje koštaju od 7.900 pa sve do 16.500 evra! Sitnica, zar ne?

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook