Računari i multimedija

Imunitet bilder od Hemofarma

Imunitet bilder od Hemofarma
Koliko znate o vitaminima i šta nam je potrebno za očuvanje zdravlja, možete otkriti u vrlo korisnoj igrici Imunitet bilder od Hemofarma.

Društvene mreže otvorile su nebrojano mnogo mogućnosti za promocije, reklamiranje, product placement, ali ako sve to „odradite“ na pametan, informativan i – za korisnike društvenih mreža – koristan način, dobiti su višestruke – kako za kompaniju/brend, tako i za same fanove.

Imunitet Bilder je kratka i slatka igrica u kojoj vam je zadatak da kliknete na sve izbore vitamina i minerala, izbegavajući viruse kako biste osvojili što više poena u što kraćem vremenskom roku, a za nagradu dobijete pohvalu koja izgleda ovako:

imunitet_bilder_od_hemofarma_v2

Da je ova igra više od pukog product placementa, pokazuje i odeljak u kojem se možete detaljnije informisati i naučiti više o vitaminima i mineralima koji su nam neophodni za podizanje imuniteta i očuvanje zdravlja. Svoj rezultat možete pogledati na top listi, a igru možete podeliti i sa svojim prijateljima.

imunitet_bilder_od_hemofarma_v

imunitet_bilder_od_hemofarma_v1

Igru je osmislila agencija Homepage, koja se i ovoga puta potrudila da ode korak dalje i priušti nam formu edukativne zabave.

Kako se vama čini ova Facebook igrica?

Fb komentari