Računari i multimedija

Rihanna gasi Snapchat?

Rihanna gasi Snapchat?
Podeli dalje

Kao da već nemaju dovoljno problema, sad i Rihanna gasi Snapchat? Pogledajte u kakvoj se nevolji našla popularna društvena mreža.


Svega nekoliko nedelja od tvita Kylie Jenner koji im je u danu oborio vrednost za 8%, Snapchat se ponovo našao u, ovoga puta, daleko ozbiljnijem problemu. Optužujući Snapchat da podržava nasilje u porodici, Rihanna više nego jasno i glasno poziva na bojkot društvene mreže koja već sad trpi gubitak u vrednosti akcija od preko 5% i očekuje se dalji pad. O čemu je tačno reč?

Na Snapchatu se pojavila reklama koja nedvosmisleno i krajnje bezobzirno korisnike pita da li bi radije pljesnuli pevačicu ili udarili njenog bivšeg dečka i osuđenog za nasilje u porodici, Chrisa Browna.

rihanna gasi snapchat zbog nasilne objave
Nakon Rihannine oštre reakcije, čelnici kompanije su uklonili sporni oglas kao i celu Would You Rather igru uz izvinjenje da je u pitanju greška što, naravno nije zadovoljilo ni samu pevačicu i žrtvu nasilja, ali ni njene mnogobrojne fanove. Čak je i ćerka bišeg američkog predsednika Billa Clintona Chelsy izjavila da je reklama odvratna.

Hoće li ovaj potez biti početak kraja za Snapchat?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook