Računari i multimedija

Rihanna gasi Snapchat?

Rihanna gasi Snapchat?

Kao da već nemaju dovoljno problema, sad i Rihanna gasi Snapchat? Pogledajte u kakvoj se nevolji našla popularna društvena mreža.


Svega nekoliko nedelja od tvita Kylie Jenner koji im je u danu oborio vrednost za 8%, Snapchat se ponovo našao u, ovoga puta, daleko ozbiljnijem problemu. Optužujući Snapchat da podržava nasilje u porodici, Rihanna više nego jasno i glasno poziva na bojkot društvene mreže koja već sad trpi gubitak u vrednosti akcija od preko 5% i očekuje se dalji pad. O čemu je tačno reč?

Na Snapchatu se pojavila reklama koja nedvosmisleno i krajnje bezobzirno korisnike pita da li bi radije pljesnuli pevačicu ili udarili njenog bivšeg dečka i osuđenog za nasilje u porodici, Chrisa Browna.

rihanna gasi snapchat zbog nasilne objave
Nakon Rihannine oštre reakcije, čelnici kompanije su uklonili sporni oglas kao i celu Would You Rather igru uz izvinjenje da je u pitanju greška što, naravno nije zadovoljilo ni samu pevačicu i žrtvu nasilja, ali ni njene mnogobrojne fanove. Čak je i ćerka bišeg američkog predsednika Billa Clintona Chelsy izjavila da je reklama odvratna.

Hoće li ovaj potez biti početak kraja za Snapchat?

Fb komentari

Facebook

Organ Vlasti Instagram

Instagram has returned empty data. Please check your username/hashtag.