Некатегоризовано

Besplatno uvodno NLP predavanje

Besplatno uvodno NLP predavanje

besplatno uvodno nlp predavanjeNLP je (po mnogima) najefikasniji komunikacioni model i sistem ličnog razvoja koji postoji danas u svetu. Svim zainteresovanima da saznaju nešto više o tome, prilika se pruža već u subotu, 16. juna u Balkanskoj 4, od 17 časova.

NLP je (po mnogima) najefikasniji komunikacioni model i sistem ličnog razvoja koji postoji danas u svetu. Svim zainteresovanima da saznaju nešto više o tome, prilika se pruža već u subotu, 16. juna u Balkanskoj 4, od 17 časova.
 
Šta je NLP i koliko je stvarno efikasan? Koliki je uticaj naše komunikacije? Da li govor tela stvarno čini 55% naše komunikacije?

Na ovom predavanju će biti malo teorije i puno primera, demonstracija i vežbi, kako biste kreirali iskustvo NLP veština i tehnika za sebe.
 
Submodaliteti: kako organizujemo informacije u prostoru i kako to formira naš odnos prema tim istim informacijama? Da li nešto volimo ili ne volimo, bitno nam je ili nije bitno, istina je ili nije istina … I kako možemo sve ovo da menjamo?  

Ako želite da prisustvujete na Uvodnom NLP predavanju potebno je da rezervišete mesto putem emaila na office@komunikacionevestine.com ili telefonom na 061 6922 927

Više detalja potražite na sajtu Komunikacione veštine.

 
 
Fb komentari

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *