Zanimljivosti Некатегоризовано

Moj Gospodin Savršeni – Aleksandra Poter

Moj Gospodin Savršeni – Aleksandra Poter
Podeli dalje

Junakinja romana, Emili Olbrajt, odlučuje da stavi tačku na veze sa modernim muškarcima. Na ovaj potez se osmelila nakon čitavog niza katastrofalno neuspešnih veza, odlučivsi da se umesto toga, prepusti romanima Džejn Ostin i vremenu časnih muškaraca i kavaljera. U tom duhu, odbija poziv najbolje prijateljice za odmor u Meksiku i odlazi u Englesku, u potragu za svojim Mister Drasijem.
 

Junakinja romana, Emili Olbrajt, odlučuje da stavi tačku na veze sa modernim muškarcima. Na ovaj potez se osmelila nakon čitavog niza katastrofalno neuspešnih veza, odlučivsi da se umesto toga, prepusti romanima Džejn Ostin i vremenu časnih muškaraca i kavaljera. U tom duhu, odbija poziv najbolje prijateljice za odmor u Meksiku i odlazi u Englesku, u potragu za svojim Mister Drasijem. U kakve će sve avanture upasti ova romantično smela devojka i da li će uspeti u nalaženju svog gospodina Savršenog otkrijte ako pročitate roman. Jedno je sigurno – uživaćete čitajući ovu modernu bajku o ljubavi.

Aleksandra Poter je savremena britanska spisateljica koja je pored ovog, napisala još šest, podjednako zanimljivih i uspešnih romana. Pre nego što se okušala kao pisac, radila je kao novinar i zamenik urednika po časopisima u Britaniji i Australiji.


Podeli dalje
Tagovi

Facebook