Politika privatnosti

Podeli dalje

POLITIKA PRIVATNOSTI
OrganVlasti.com i kompanije koje se oglašavaju na našem sajtu poštuju privatnost korisnika Interneta i spremni su da je zaštite u svakom trenutku..
Promene usluga, servisa i uslova korišćenja sajta OrganVlasti.com
OrganVlasti.com zadržava pravo da svoje servise s vremena na vreme promeni ili u potpunosti ukine iz bilo kog razloga i bez prethodne najave, bez odgovornosti prema Vama ili bilo kom trećem licu. Zadržavamo pravo da s vremena na vreme menjamo i uslove korišćenja sajta. U svakom trenutku ćete na ovoj stranici moći da se upoznate sa trenutno važećim uslovima korišćenja i eventualnim promenama.
Odricanje garancija
OrganVlasti.com ne daje nikakve garancije niti je odgovoran za tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, ispravnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na OrganVlasti.com. Nismo odgovorni za brisanje, neuspešno skladištenje, pogrešno ili neblagovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. OrganVlasti.com ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem fajlova ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu do koga se došlo upotrebom servisa sajta OrganVlasti.com na bilo koji način. OrganVlasti.com ne snosi odgovornost za sadržaj komentara postavljenih na sadržaj od strane posetilaca.
OrganVlasti.com zadržava pravo brisanja komentara ostavljenih na sadržaj od strane posetilaca, kao i pravo skraćivanja komentara.
Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete cćemo brisati.
Ukoliko primetite komentar/e koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede molimo Vas da nas o tome odmah obavestite da bi isti komentar izbrisali.
Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge greške i propuste kao i komentare koji se odnose na uređivacku politiku ne objavljujemo, , ali će biti prosleđeni urednicima i na tome se zahvaljujemo.
Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete, kao i na dužinu i sadržaj komentara.
* Zakon o javnom informisanju – clan 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstice diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etnickoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem ucinjeno krivicno delo.
OrganVlasti.com i svi sadržaji, informacije, proizvodi i servisi koji se pojavljuju u okviru našeg sajta dostupni su u viđenom stanju, bez ikakvih garancija u bilo kom smislu. OrganVlasti.com se izričito odriče svih izraženih, podrazumevanih ili propisanih garancija, uključujući, bez ograničenja, garancije trgovine, pogodnosti za odgovarajuću namenu ili protiv prekršaja intelektualnih prava. Ne garantujemo sigurnost, pouzdanost, neprekidnost i performanse sajta. Ne garantujemo za usluge ili proizvode do kojih se došlo direktno preko OrganVlasti.com ili preko linkova i/ili reklama na našem sajtu, kao ni za bilo kakve informacije ili savete do kojih se došlo korišćenjem OrganVlasti.com i njegovih pratećih servisa. Vi prihvate punu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu zbog informacija do kojih ste došli pomoću OrganVlasti.com, bez obzira da li je ta šteta nastala učitavanjem fajlova na Vaš računar ili ona ima bilo kakav drugi oblik.
Ograničenje odgovornosti
OrganVlasti.com ni pod kakvim okolnostima neće biti odgovoran nijednom korisniku, u smislu njegovog pravilnog ili nepravilnog korišćenja ili oslanjanja na OrganVlasti.com na bilo koji način. Na zahteve koji proizilaze iz ovih uslova koriscenja ili su njihova tema primenjuje se ovo ograničenje odgovornosti  u smislu sprečavanja naknada za direktnu, indirektnu, havarijsku, posledičnu, specijalnu, kaznenu, slučajnu ili bilo koju drugu štetu, bilo da je takav zahtev baziran na garanciji, ugovoru, uvredi (uključujući nemar) ili na drugi način (čak i ako je OrganVlasti.com obavešten o mogućnosti nastanka takvih šteta). Ovakvo ograničenje odgovornosti primenjuje se bilo da šteta proističe iz pravilnog i nepravilnog korišćenja OrganVlasti.com ili oslanjanja na OrganVlasti.com, zbog nemogućnosti da se koriste servisi OrganVlasti.com ili njihovog prekida, obustavljanja ili okončanja rada (uključujući i slučajeve gde je razlog za to treće lice). Ograničenje odgovornosti primenjuje se u smislu štete zbog drugih informacija, servisa, usluga, saveta ili proizvoda do kojih se došlo pomoću linkova ili reklama na OrganVlasti.com. Ograničenje odgovornosti takođe se odnosi na troškove nabavke ili zamene proizvoda i usluga, gubitak profita ili gubitak podataka, bez obzira na pravilno ili nepravilno funkcionisanje OrganVlasti.com. Takvo ograničenje odgovornosti  dalje se odnosi na sve informacije, usluge i proizvode koji se pojavljuju na OrganVlasti.com ili su na bilo koji način povezani sa OrganVlasti.com. Ni pod kojim uslovima OrganVlasti.com nije odgovoran za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada servisa, prouzrokovanih direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, između ostalog, i problemi u funkcionisanju Interneta, kvarovi na računarskoj opremi ili problemi sa njom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili neke druge vrste uređaja ili opreme, nestanci struje, štrajkovi, obustave rada, neredi, ustanci, revolucije, građanski nemiri, nestašice sadržaja ili manjak radne snage, požari, poplave, oluje, eksplozije, sve vrste prirodnih nepogoda, ratna razaranja, delovanje Vlade, naredbe domaćih i međunarodnih sudova, nekooperativnost trećih lica i problemi sa grejanjem, osvetljenjem i klimatizacijom.
Zaštita intelektualne svojine
OrganVlasti.com prepoznaje da je u današnjem povezanom svetu pitanje zaštite intelektualne svojine veoma kompleksno i prema njemu se postavljamo ozbiljno i odgovorno. Ukoliko je na OrganVlasti.com bilo gde neovlašćeno postavljen bilo kakav sadržaj koji predstavlja Vašu intelektualnu svojinu, molimo Vas da nas kontaktirate. Pošaljite nam tačan opis spornog sadržaja, link ka stranici na kojoj se on nalazi i dokaz Vašeg vlasništva nad njim i uklonićemo ga u najkraćem mogućem roku i obavestiti Vas o tome pisanim putem.
Informacije o korisnicima
OrganVlasti.com ne prikuplja Vaše lične podatke kao što su ime, adresa, broj telefona ili e-mail. Sajt dolazi do određenih tehničkih informacija Vaše posete: koji operativni sistem koristite, koji pretrazivac, iz koje zemlje i kog grada pristupate sajtu i slično. Taj tip podataka se prikuplja u statističke svrhe i na osnovu njih naši oglašivači procenjuju efektivnost svoje oglasne kampanje, a OrganVlasti.com planira dalji razvoj sajta. U određenim slučajevima, Vi možete dobrovoljno dati neke podatke o sebi popunjavanjem upitnika na našem sajtu. OrganVlasti.com tada takođe prikuplja ove informacije isključivo za potrebe svojih oglašivača i svog razvojnog tima.
Prikupljanje podataka
Kao i većina drugih sajtova na Internetu, OrganVlasti.com koristi tzv. “kolačiće” (eng. cookies) kako bi unapredio kvalitet Vašeg iskustva interakcije sa sajtom. OrganVlasti.com nikako ne može da iskoristi ove “kolačiće” da bi Vas lično identifovao vec isključivo u svrhe poboljšanja rada, odabira reklama kao i bržeg učitavanja sajta. Ukoliko ne želite da koristite prednosti “kolačića”, jednostavnom procedurom ih možete ručno obrisati. Za više informacija, molimo Vas da konsultujete prateću dokumentaciju svog web browsera.
Razno
Ove odredbe čine kompletan ugovor između OrganVlasti.com i svih njegovih posetilaca i nadomešta i zamenjuje sve prethodne ugovore, pismene ili usmene, koji se tiču iste tematike. Bilo kakva odstupanja od odredaba ugovora biće efektivna samo ukoliko su načinjena pismeno od strane OrganVlasti.com
Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja iz domena zaštite privatnosti posetilaca našeg sajta, molimo Vas da nas kontaktirate.

Podeli dalje

Facebook