Brak

Filmska prosidba koja vas neće ostaviti ravnodušnim! #HONYpriče

Filmska prosidba koja vas neće ostaviti ravnodušnim! #HONYpriče
Podeli dalje

Da filmska prosidba nije nešto što je karakteristično samo za sedmu umetnost, potvrđuje i ovaj ljupki primer koji nam dolazi iz Njujorka.


Ovonedeljna #HONYpriče avantura upoznaje nas sa mladim parom koji će uskoro stati na najluđi kamen, a kako je do same prosidbe došlo, saznaćete upravo sada!

„Zoe voli filmove, tako da sam znao da ako ću da je zaprosim, treba u to da uključim filmove. A kako ne mogu sam da napravim film jer ne radim u toj industriji, morao sam da budem kreativan.

Naručio sam crno-beli italijanski film od filmskog dilerastarih filmova, delovalo mi je skoro pa romantično. Zatim sam proveo 4 meseca radeći na njemu na mom kompjuteru. Promenio sam sve titlove, isekao scenu iz harema, kompletno sam promenio radnju filma da lični na naše živote. Napisao sam pojedine dijaloge o ramovima za slike jer Zoeina porodica ima radnju za prodaju ramova. A kako ja volim vozove, glavni lik je bio ljubitelj vozova.

Kada sam završio sa montiranjem, iznajmio sam mali bioskom sa 60 mesta. Pozvao sam sve Zoeine prijatelje i porodicu i postarao sam se da svi sede napred i ne okreću se za nama.

zaljubljeni par koji je imao filmsku prosidbu
Vreme je tog dana bilo divno i Zoe nije htela da ide u bioskop. Grdno smo se posvađali oko toga, ali sam je na kraju ubedio. Bio sam toliko nervozan da sam se smejao tokom celog filma. Video sam sve te šale 1000 puta ali sam se ipak smejao.

Tokom finalne scene, glavni glumci su počeli da se obraćaju publici i jedan odnjih je pitao: „Da li neko ovdeželi da se venča?“, pa sam ja ustao. Svetla su se upalila i svi njeni prijatelji i porodica su se okrenuli. Dao sam govor koji sam pripremio. Bio sam toliko nervozan da sam zaboravio da joj postavim konkretno pitanje. Ali, Zoe me je izvukla i, uprkos tome, rekla „Da.““.

Kakva divna priča za početak nedelje!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook