Brak

Pink vencanice

Pink vencanice
Podeli dalje

pink vencaniceIako je od famoznog venčanja Justina Timberlakea i Jessice Biel prošlo gotovo nedelju dana, venčanica gospođe Timberlake je sve o čemu se još uvek po medijima govori!

Iako je od famoznog venčanja Justina Timberlakea i Jessice Biel prošlo gotovo nedelju dana, venčanica gospođe Timberlake je sve o čemu se još uvek po medijima govori! 

Bajkovito venčanje koje se održalo u Italiji imalo je naglašen romantičan ton, usled činjenice da se mlada odlučila za venčanicu u boji roze slatkiša i time trenutno proizvela novi modni trend kada su u pitanjui venčanja. Venčanicu oblika balske haljine je dizajnirao mladin dugogodišnji prijatelj Giambattista Valli, u ekscentričnom a opet, vanvremenskom stilu – nalik na njenu ponosnu vlasnicu.  Od nakita, mlada je nosila Martin Katz minđuše od žutih i roze dijamanata ukrašenih zlatnim cvetom, kao i bisernu narukvicu, pozajmljenu od svekrve Lynn Harless.

S tim u vezi, modne kuće su se odmah bacile na reklamiranje svojih venčanica u nijansama roze, tako da je gotovo sigurno da će jesenja i prolećna venčanja obilovati ovim bojama. Zato i mi predstavljamo nekoliko modela koje možete uzeti u obzir kada planirate svoje venčanje iz snova. Album sa svim fotografijama pogledajte na našoj Facebook stranici.

 

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment