Deca

Kim Kardashian čeka treće dete!

Kim Kardashian čeka treće dete!
Podeli dalje

Vest koju smo među prvima najavili: Kim Kardashian čeka treće dete! I to bukvalno: mediji su potvrdili da Kim i Kanye očekuju prinovu putem surogat majke!

Podsetimo, krajem juna smo objavili vest da Kim i Kanye razmišljaju o proširenju porodice, ali putem surogat majke, jer je Kim imala teške prethodne trudnoće koje su ostavile posledice.

 
Ovoga puta, vest je potvrđena i Kim Kardashian čeka treće dete koje treba da se rodi u januaru, što će reći da su itekako za to znali u junu, ali se ćutalo dok trudnoća malo ne odmakne.

 
Prema informacijama do kojih je došao US Weekly, surogat majka je iz San Dijega i u svojim je dvadesetim godinama. A kako navodi TMZ; srećni par se dogovorio da surogat majci plati 45.000$ u 10 rata uz još 68.850$ koliko je dato za depozit agenciji za posredovanje.

kim kardashian sa porodicom na ulici
Što se tiče potencijalnog imena za bebu, Kim i Kanye se još nisu izjašnjavali, ali recimo da bi Prince, Mary, South, East mogli nekako prirodno da dođu u obzir.
U svakom slučaju, čestitke srećnom paru i starijoj sestri i bratu!

 

P.S. Ne znamo da li je slučajnost ili ne tek, ovo nije prvi put da se prinova u Kimye porodici poklopi sa prinovom u kraljevskoj porodici Vilijema i Kejt, zar ne?

 

Save

Save


Podeli dalje

Facebook