Deca

Neobičan način opraštanja od mrtvorođene bebe

Neobičan način opraštanja od mrtvorođene bebe
Podeli dalje

Svet je zastao na trenutak, čini mi se, usled jednog sasvim neobičnog načina opraštanja roditelja od njihove mrtvorođene bebe.

 


Bračni par iz Kalifornije odlučio se na jedan prilično neobičan i zapanjujuć način opraštanja od njihove mrtvorođene ćerke – unajmili su profesionalnog fotografa da, za uspomenu, uradi fotografije malene Monroe i ožalošćene porodice jer, iako joj se nije pružila šansa da ode kući i živi sa svojom porodicom, ona je i dalje bila njihova ćerka.

Na ovaj potez odlučili su se jer su želeli da imaju nešto čime će familiji pokazati koliko je njihova ćerka bila lepa i voljena, a fotografije su potom podelili i sa čitavim svetom putem Facebooka, kako bi uspomenu na nju očuvali živom. Pored toga, nadaju se da će ovaj njihov potez pomoći i drugima koji su se našli u sličnoj situaciji, pružiti im koliku-toliku utehu i pokazati da je u redu pričati o smrti. Fotografije je snimila Lindsey Natzic-Villatoro, žena koja je specijalizovana, između ostalog, i za fotografisanje terminalno bolesnih pacijenata.

 

Pre nego što kliknete na sledeću stranu, upozoravamo vas da fotografije mogu  delovati uznemirujuće.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment