Moj dom

IKEA otkupljuje nameštaj povodom Crnog Petka!

IKEA otkupljuje nameštaj povodom Crnog Petka!
Podeli dalje

Pod sloganom “Prodaj nam nešto što ti ne treba. Naći ćemo nekoga kome treba.” IKEA otkupljuje nameštaj u okviru #GreenFriday inicijative za očuvanje planete i drugu šansu korišćenom nameštaju.

Ove godine, Crni petak se pretvara u zeleni, a klimatske promene postaju najvažnije za planetu i tvoj novčanik. Povodom ovog zapadnog praznika u vidu najvećeg sniženja cena, IKEA otkupljuje nameštaj i, ako ste njihov član, plaćaju dvostruki iznos, što znači da imate šansu da potrošite duplo više na nešto što volite!

Zato iskopaj onu staru stolicu koju više ne koristiš, biblioteku koja ti više nije potrebna i spremi se da doneseš bolju odluku za planetu (i svoj novčanik). Ponuda je dostupna od 24. novembra do 3. decembra, a sve aktivnosti biće održane u skladu s epidemiološkom situacijom, radi sprečavanja širenja virusa Covid-19.

U kompaniji IKEA, veruju da svako može doprineti i živeti održivije kod kuće. Svako može pomoći da hiljade komada IKEA nameštaja dobije drugu šansu (ili treću, ili četvrtu). Možda deluje nebitno, ali zajedničkim snagama možemo učiniti veliku stvar koja će višestruko značiti.

Kako funkcioniše otkup IKEA nameštaja?

Kupci mogu doneti svoj korišćeni nameštaj u robnu kuću IKEA Beograd u periodu od 24. novembra do kraja godine, dok se obavezna onlajn procena putem IKEA websajta mora obaviti tokom 10 dana koliko traje kampanja Green Friday. U zamenu za svoj nameštaj, kupci će dobiti vrednosne kartice za kupovinu IKEA proizvoda, a iznos vrednosne kartice zavisiće od stanja nameštaja koji preprodaju.

ikea otkup nameštaja

Nakon kampanje, usluga Druga šansa biće i dalje dostupna, a svi će se artikli prodavati na odeljenju „To je što je‟ u robnoj kući IKEA.

3 koraka do IKEA otkupljivanja nameštaja

Korak 1: Popuni formular
Reci nam šta želiš da prodaš putem kratkog onlajn formulara. Kad popuniš formular, odmah ćeš dobiti procenu otkupne cene za korišćeni IKEA nameštaj. Ako si član IKEA Family kluba, ostvaruješ pravo na dupliran iznos ponude tokom tekuće kampanje.

Korak 2: Donesi u robnu kuću
Donesi procenu i korišćen i sastavljen nameštaj na odeljenje Službe za kupce u okviru robne kuće IKEA Beograd, i jedan od naših zaposlenih će ti pomoći i proveriti stanje radi konačne procene.

Korak 3: Preuzmi kredit
Nakon završenog pregleda nameštaja i potvrde ponuđene procene, dobijaš IKEA vrednosnu karticu i konačan iznos otkupa. Nakon toga, iznos na IKEA vrednosnoj kartici iskoristi na nešto što ti treba u robnoj kući IKEA.

Koji tačno nameštaj IKEA otkupljuje i po kojoj ceni?

  • Komode, kancelarijski fiokari, sitni elementi s fiokama, rešenja za izlaganje i odlaganje
  • Biblioteke i spojene police
  • Mali stolovi
  • Nameštaj za audio-video uređaje
  • Ormarići
  • Trpezarijski stolovi i pisaći stolovi
  • Stolice i stoličice (bez tapecirunga)

Cenovna struktura

  • Kao novo – nema oštećenja
  • U veoma dobrom stanju – sa manjim oštećenjima
  • Dosta korišćeno – više oštećenja.

U okviru IKEA alatke za otkup dobićete procenu za konkretan artikal.

Odgovarajući uslovi su na snazi. Molimo obratite pažnju da za određene kategorije nameštaja trenutno ne vrše uslugu otkupa. Saznajte više o usluzi Druga šansa i informišite se o uslovima poslovanja ovde.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook