Moj dom

Kako izgleda rad od kuće tokom globalne pandemije

Kako izgleda rad od kuće tokom globalne pandemije
Podeli dalje

Stanje u kojem smo se svi našli nateralo nas je na rad od kuće u nekim – pa možemo slobodno reći – kreativnim i neuobičajenim mestima u domu.

Reklo bi se da nema neobičnog i neuobičajenog životnog prostora koji smo transformisali u radni ovih dana. Bar ne sudeći po fotografijama na koje smo naišli u jednom od Twitter nizova nazvanim kako izgleda rad od kuće tokom globalne  pandemije.

Novo vreme iziskuje i neke nove situacije, pa i prilagođavanja. U slučaju globalne pandemije korona virusa, mnogi od nas su svoje poslove preneli iz kancelarije u kućne uslove. I, bez obzira na to jeste li ekstrovert ili introvert, sama činjenica da smo (pod obavezom ili ne) u kućnoj izolaciji, na poslu i kod kuće 24/7, to sigurno utiče na sve, pa makar i malo. Ako imate osećaj nelagode, ili anksioznosti, postoje stvari koje možete uraditi da iste ublažite. Naš vid skromnog doprinosa u tome da vas oraspoložimo jeste da podelimo neke od sjajno improvizovanih kutaka koji oslikavaju kako izgleda rad od kuće i pod nepredvidivim okolnostima:

A kako izgleda vaš radno/kućni kutak? Podelite sa nama u komentaru ili nam pošaljite fotku DM-om na našoj Facebook stranici.


Podeli dalje
Tagovi

1 komentar

Click here to post a comment

  • I ja radim od kuće i nikako da napravim sebi kancelariju. Radim gde stignem, najčešće u kuhinji, a često dan završim sa računarom u krevetu. Jedva čekam leto, pa da se opet smestim na terasu, ispod svoje Luna tende, i da uživam. To su čari rada od kuće, možeš da sediš u hladu i slušaš ptičice dok radiš. Milina…

Facebook