Moj dom

Pametan krevet kao sredstvo protiv hrkanja

Pametan krevet kao sredstvo protiv hrkanja
Podeli dalje

Postoji li uspešno i delotvorno sredstvo protiv hrkanja? Sudeći po tome kako se tehnologija razvija, rekli bismo da ima i u pitanju je pametan krevet.


O, da. Nakon pametnih televizora, telefona i ostalih tehničkih uređaja, došlo je vreme i za pametan krevet. Samo, ovoga puta, nije u pitanju krevet koji samo osigurava bolji san već je i delotvorno sredstvo protiv hrkanja. Da li je na pomolu rešenje za jedan od većih ženskih problema jer, priznajmo, hrkanje definitivno nije jedna od onih stvari koja nam imponuje kod muškarca?

pametan krevet kao sredstvo protiv hrkanja

Sleep Number 360 je krevet koji ne samo da se automatski podešava prema vašem telu i pokretima koje pravite tokom noći, već eliminiše i hrkanje. Kako? Zahvaljujući, kako navode, inovativnoj tehnologiji koja podiže uzglavlje dušeka i tako sprečava i prekida hrkanje vašeg partnera. Sve što vam treba jeste aplikacija pomoću koje možete rukovoditi ovim pametnim krevetom odnosno dušekom.

Skupo zadovoljstvo ili preko potrebni mir u kući?

Kupovinom pametnog kreveta dobijate 25-godišnju garanciju kao i trial period u trajanju od 100 dana tokom kojih je, ako se predomislite, moguće krevet vratiti i dobiti novac nazad.

Koliko biste bile spremne da platite za miran i neometan san u svom domu?


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook