Preporučujemo

60 dana izazov sa dr Ćirković

60 dana izazov sa dr Ćirković
Podeli dalje

Ko još ne voli izazove? Obavezati se na nešto u periodu od 60 dana može dovesti do životnih promena iz nekoliko razloga, a prevashodno pomoći da definišete sopstveno mesto za rast i razvoj.

Da li imate osećaj kao da ste zakucani u mestu, bez jasnog pravca gde i kako da krenete? Ili, možda, iamte osećaj da ste preopterećeni svime, da nemate vazduha, prostora za sebe? Želite promenu, ali ne znate odakle da krenete?

60 dana izazov je projekat koji je osmislila i sprovodi dr Olivera Ćirković, lekar i diplomirani Geštalt psihoterapeut. Ideja je da se izazov sprovodi online, na Instagram nalogu doktorke Ćirković, svakodnevno u periodu od 60 dana, a sa početkom 15. oktobra 2019. godine. Svakog dana, kako u postovima, tako i u samim storijima, doktorka će postavljati novi izazov i smernice za rad koji neće sadržati uputstva kako da se radi na sebi, već će učesnici biti vođeni da osveste svoje tačke i mesta za rast i razvoj, a po principima Geštalt pravca.

dr olivera ćirković

Otvorite se za nove mogućnosti i prilike

Unapređenje sebe nije nešto što se dešava preko noći i ne dolazi za kratko vreme. Pa ipak, 60 dana je sasvim dovoljno vremena za početak i razvoj jedne kontinuirano dobre priče koja ima za cilj da postavite osnove za svoj razvoj, upoznate i prepoznate svoj potencijal i iz sebe izvučete ono najbolje, za privatan i poslovan život.

  • Obavezati se na nešto 60 dana je dosta lakše i izvodljivije nego se obavezati na nešto „zauvek“.
  • Čak i nešto kratkog perioda kao što je 60 dana vas može navesti na put kreiranja dobro utemeljenih navika
  • Započinjanje nečeg novog daje osećaj samouverenosti, ispunjenja i dostignuća

Uključite se i vi u #60danaizazov i započnite rad na sebi pod vođstvom i uz kontrolu profesionalca. Upustite se u avanturu iz koje ćete izaći drugačiji, svesniji, jači i otkrijte novo ili skriveno Ja koje je samo čekalo na tu priliku.

Više o doktorki Ćirković možete saznati u intervjuu objavljenom na našem sajtu, o njenom radu na sajtu Psihoterapeut, kao i kupovinom knjige Tražim lek i nailazim na samu sebe, dostupnu u svim bolje snabdevenim knjižarama.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook