Preporučujemo

Agatin Hjerson – nova uzbudljiva serija na Epic Drama

Agatin Hjerson – nova uzbudljiva serija na Epic Drama
Podeli dalje

Ljubitelji ekranizacije krimi romana uživaće u vesti da 4. aprila počinje sa prikazivanjem Agatin Hjerson, junak čije ćemo avanture i uzbudljive krimi slučajeve pratiti tokom proleća na Epic Drama.

Harizmatičan i inteligentan, Sven Hjerson je svojevremeno bio priznati inspektor, uključen u rešavanja slučajeva mnogih poznatih slučajeva ubistava, ali je naprasno odlučio da se povuče, a niko ne zna zbog čega.

Klara Sendberg je haotična, hrabra i topla žena, koja je nekada radila kao televizijski producent. Ona počinje da radi na krimi seriji zasnovanoj na istinitim događajima, u kojoj glumi Hjerson. Novi projekat ima potencijal da oživi njenu karijeru i život, ali postoji jedna caka – ona nikada nije upoznala Hjersona.

Priča počinje tako što Hjerson biva obavešten o majčinoj smrti i prinuđen je da se vrati u Aland, po prvi put nakon 30 godina. Klara uspeva da ga pronađe i ukrcava se na isti trajekt kao i on. Na brodu dolazi do ubistva jednog mladog novinara, što vodi ka tome da Hjerson i Klara počinju da rešavaju čitav niz misterioznih slučajeva ubistava.

Serija je snimljena 2021. godine i tokom aprila i maja nas čeka 8 epizoda iz prve sezone u trajanju od po 60 minuta.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook