Akcije

Besplatni Brodvej mjuzikli svakog petka online

Besplatni Brodvej mjuzikli svakog petka online
Podeli dalje

Direktno iz vaše fotelje: besplatni Brodvej mjuzikli svakog petka online putem YouTube kanala i to sedam nedelja zaredom!

Život kakav znamo poslednjih meseci prestao je da postoji, dok istovremeno, niču lepi primeri solidarnosti i akcija koje spajaju ljude – makar virtuelno. Ranije smo pisale o virtuelnim posetama muzejima širom sveta, a danas vam predstavljamo priliku da iz vašeg doma gledate neke od poznatih izvođenja Brodvejskih mjuzikla.

Naime, čuveni britanski kompozitor Endrju Lojd Veber najavio je da će narednih 7 nedelja puštati odabrane Brodvej mjuzikle putem YouTube kanala The Show Must Go On!

Prvi u nizu mjuzikla iz njegovog bogatog repertoara bio je muzička adaptacija filma Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Ovog petka na redu je mjuzikl Isus Hrist Superstar (verujemo u susret Uskrsu), u kojem jednu od uloga i to kao Marija Magdalena, glumi bivša Spajsica, Melani Čisholm.

Svaki od brodvejskih mjuzikla koji će biti puštani putem YouTuba biće besplatni za gledanje narednih 48 sati, nakon čega se uklanjaju, ostaju samo pojedine numere – isečci iz predstava.

Imajući u vidu da Brodvej ostaje zatvoren najranije do 7. juna, kao i činjenicu da ga mnogi od nas možda nikada neće videti uživo, ova akcija svakako predstavlja lep znak pažnje i način da se pandemija korona virusa malo lakše pregrmi.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment