Akcije

Dijabetes Open 2017

Dijabetes Open 2017

Podržite Dijabetes Open 2017, dođite i učestvujte u jedinstvenoj sportskoj manifestaciji namenjenoj borbi protiv dijabetesa.


Pred nama je još jedan u nizu, sada već tradicionalnih sportskih dešavanja Plavog kruga, teniski turnir – DIJABETES OPEN. Plavi krug organizuje ovu vrstu sportske manifestacije šesti put za redom u saradnji sa TK Victoria i uz podršku GO Savski venac.

Turnir će se održati 30.09. i 01.10 2017. sa početkom od 10h oba dana, u sportskom selu Savski venac (Deligradska bb).

Cilj turnira je pored dobre zabave i promovisanja fizičke aktivnosti kao jednog od načina prevencije dijabetesa tip 2 i dobre samokontrole osoba sa dijabetesom, i prikupljanje sredstava za nastavak rada Udruženja Plavi Krug. I nakon pet godina od otvaranja prostorija na Novom Beogradu, i dalje su nam neophodna finansijska sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova (kirije, računa za struju, telefona, interneta…), te će sav prikupljen novac biti namenjen u ove svrhe.

reklamni flajer za dijabetes open 2017

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje tenisa, kao i sporta i zdravog načina života uopšte, da dođu i podrže rad Udruženja, kao što su to činili i do sada.

Sve neophodne informacije možete dobiti na telefon 060 35.777.99 ili putem e-maila office@tkvictoria.com

Save

Fb komentari