Akcije

Dijabetes Open 2018

Dijabetes Open 2018
Podeli dalje

Dijabetes Open 2018 se ove godine održava 06. i 07.10 2018. sa početkom od 10h oba dana, u sportskom selu Savski venac (Deligradska bb).


Pred nama je još jedan u nizu, sada već tradicionalnih sportskih dešavanja Plavog kruga, teniski turnir – Dijabetes Open. Plavi krug organizuje ovu vrstu sportske manifestacije sedmi put za redom u saradnji sa TK Victoria i uz podršku GO Savski venac.

Cilj turnira je pored dobre zabave i promovisanja fizičke aktivnosti kao jednog od načina prevencije dijabetesa tip 2 i dobre samokontrole osoba sa dijabetesom, i prikupljanje sredstava za nastavak rada Udruženja. I nakon pet godina od otvaranja prostorija na Novom Beogradu, i dalje su nam neophodna finansijska sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova (kirije, računa za struju, telefona, interneta…), te će sav prikupljen novac biti namenjen u ove svrhe.

dijabetes open 2018 najava

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje tenisa, kao i sporta i zdravog načina života uopšte, da dođu i podrže rad Udruženja, kao što su to činili i do sada, na čemu su beskrajno zahvalni.

Prijave, kao i sve neophodne informacije možete dobiti na telefon 060 35.777.99 ili putem e-maila office@tkvictoria.com


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook