Akcije

Dizajniraj školske uniforme i ulepšaj deci školske dane!

Dizajniraj školske uniforme i ulepšaj deci školske dane!
Uradi dobru stvar: dizajniraj školske uniforme i ulepšaj deci školske dane!

 

Verujem da nema osobe koja proteklih dana nije pročitala vest ili bar videla fotografiju novih (probnih) školskih uniformi u jagodinskoj OŠ „17. oktobar“. Malo je reći da izgledaju kao da su namenjene stanarima kakvog kazneno popravnog doma tek, predložene školske uniforme su blagi užas! Neinventivne, otužne, deprimirajuće i krajnje neprikladne za one kojima su namenjene – deci. Ono što dodatno baca ružno svetlo na celu priču jeste činjenica da je pomenute školske uniforme „dizajnirala“ i osmislila profesorka likovne kulture?!

dizajniraj_školske_uniforme_v
Zašto da se deca, pored svih mogućih problema koje njihovo doba i sama škola nose, još stide ovih nedostojnih uniformi? Uključi se u sjajnu akciju kompanije Green Design, osmisli i dizajniraj školske uniforme, vrati deci osmeh na lice i osvoji vredne nagrade!

dizajniraj_školske_uniforme_v1
Kompanija Green Design je pokrenula humanitarnu akciju za kreiranje adekvatne školske uniforme koje će sve osnovne i srednje škole u regionu moći besplatno da preuzmu i koriste za svoje potrebe. Ovaj konkurs traje do 14. decembra i otvoren je za sve kreativce; više detalja potražite na ovom linku, a pratite i hashtag #DizajnirajUniforme.

Fb komentari

Facebook

Zaprati nas na Instagramu