Akcije

Moj Festival pomaže Narodne kuhinje

Moj Festival pomaže Narodne kuhinje

Humanitarna manifestacija Moj Festival je pravo mesto i prilika za sve koji žele da poboljšaju svoj i tuđ život.

 

Moj Festival je skup radionica u organizaciji Udruženja Reiki Srbije koja će biti  održana 20. februara u hotelu CROWNE PLAZA sa početkom u 10 časova.  U pitanju je događaj čije su teme jednostavne, interesantne i korisne za većinu ljudi, te tako otvaraju mogućnosti svakome ko dođe na festival da spozna, osvesti i nauči nove načine poboljšanja kvaliteta života, a ujedno i pomogne drugima – onima koji su slabiji u ovom trenutku života, kako bi unapredili kvalitet istog.

Dolazeći u kontakt sa velikim brojem ljudi koji se bave duhovno-energetskim metodama u cilju samorazvoja, organizatori i predavači su shvatili da mnogi od njih imaju snažnu potrebu za novim znanjima i umećima, ali i potrebu da pomažu drugima, a posebno onima koji su na bilo koji način ugroženi ili slabiji, a takvo saosećanje je, prirodna osobina mnogih ljudi, a posebno onih koji biraju put Dobra, Istine i Ljubavi.

moj-festival-pomaže-narodne-kuhinje-v

Iz tog razloga, celokupni prihod ostvaren tokom trajanja festivala (ulaznica za celodnevna predavanja je 3000 RSD), namenjen je Crvenom krstu Srbije za potrebe finansiranja Narodnih kuhinja.

 
Predavači na festivalu su:

  • Prof. dr Žarko Trebješanin, radionica: Značaj neverbalne komunikacije za svakodnevni i profesionalni život
  • Prof. dr Dejan I. Raković, radionica: Kvantno-holografske osnove psihosomatike i duhovnosti
  • Spasoje Vlajić, radionica: Razmišljajte kao Nikola Tesla
  • Jadranko Miklec, radionica: Unaprijedimo zdravlje Yoga i Ayurveda terapijom
  • Dragan Lončar, radionica posvećena je Joga disanju, pranajami, uz isticanje glavnih koristi
  • Margarita Milenković, Radionica s energetskim inicijalnim tehnikama „Isceljujuća Zahvalnost“

 

Idejni organizatori ove manifestacije su dugogodišnji članovi Udruženja Reiki Srbije koje je osnovano 2001. godine, s ciljem poboljšanja kvaliteta života građana kroz Reiki edukaciju i zarad humanitarnog rada, a prijatelj festivala je Fashion Company.

Fb komentari