Akcije

Uradi nesto!

Uradi nesto!
Podeli dalje

uradi nestoUradi nešto! je web platforma Telekoma Srbije osmišljena s ciljem da se podrže pojedinci, organizacije i ustanove koje žele da doprinesu unapređenju života u svojoj zajednici. Zainteresovani pojedinci i organizacije treba da se registruju na sajtu Uradi nešto! popune prijavni formular i postave video spot ili slideshow prezentaciju projekta koji žele da realizuju.

Uradi nešto! je web platforma Telekoma Srbije osmišljena s ciljem da se podrže pojedinci, organizacije i ustanove koje žele da doprinesu unapređenju života u svojoj zajednici. Zainteresovani pojedinci i organizacije treba da se registruju na sajtu Uradi nešto! popune prijavni formular i postave video spot ili slideshow prezentaciju projekta koji žele da realizuju.
 
Prijavljivanje je otvoreno do 03. juna 2012.
Svi predlozi koji su u skladu sa Pravilima konkursa biće dostupni za glasanje građana na sajtu Uradi nešto! od 11. juna do 24. juna 2012. Telekom će izdvojiti ukupno 4 miliona dinara za realizaciju projekata sa najviše glasova.
 

Za sve dodatne informacije, obratite nam se putem e-maila info@uradinesto.rs

Učesnici konkursa mogu biti pojedinci, udruženja građana i ustanove iz Republike Srbije. Za učestvovanje na ovom konkursu potrebno je da se registruješ na sajtu Uradi nešto! Nakon registracije treba da popuniš prijavni formular u kome ćeš objasniti svoju projektnu ideju i navesti potrebna sredstva za njenu realizaciju. Ideju treba da predstaviš ili video spotom ili slideshow prezentacijom, koja mora da bude u skladu sa propozicijama navedenim u Pravilima konkursa.
Svaki registrovani korisnik, bez obzira na to da li je pojedinac, organizacija ili ustanova, može da pošalje samo jedan predlog.U okviru ovog konkursa zainteresovani mogu da se prijave za sredstva u iznosu do 500.000 dinara. Telekom Srbija će izdvojiti ukupno 4 miliona dinara za realizaciju projekata sa najviše glasova. U obzir dolaze sve aktivnosti koje doprinose rešavanju problema šire zajednice.
O krajnjim dobitnicima sredstava odlučuju posetioci sajta svojim glasovima za odabrane predloge. Prijave koje ispunjavaju Pravila konkursa biće dostupne na sajtu Uradi nešto! od 11. juna i za njih će moći javno da se glasa. Građani odlučuju koje će projekte Telekom Srbija podržati. Sredstva će biti dodeljena u septembru, a aktivnosti treba realizovati u roku od četiri meseca od završetka konkursa odnosno do kraja 2012.godine.
Formati za slanje predloga su video spot, slideshow prezentacija u PDF ili PPT formatu (do 20 MB). Sve aktivnosti moraju biti realizovane na teritoriji Republike Srbije.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook