Preporučujemo

DIVA božićni filmovi TV repertoaru od 24. oktobra

DIVA božićni filmovi TV repertoaru od 24. oktobra
Podeli dalje

Čuveni DIVA božićni filmovi stižu ove godine sa preko 100 naslova i trajaće do početka januara.

Novogodišnji i božićni duh praznika sada već tradicionalno počinje rano na kanalu DIVA uz filmove koji su postali omiljeni među ljubiteljima televizijskih porodičnih i romantičnih ostvarenja. Na male ekrane se vraća filmski maraton DIVA BOŽIĆ koji počinje 24. oktobra i trajaće do početka januara.

Tokom ovog ciklusa biće prikazano preko 100 filmova sa prazničnom tematikom najnovije produkcije, od čega će biti 37 regionalnih premijera  koje će se emitovati utorkom i petkom od  20.00nedeljom od 16.00. Tokom dana biće prikazano preko 8 prazničnih filmova dnevno, koji počinju sa emitovanjem od 7 ujutru.

Regionalne premijere  koje očekuju publiku na početku ovog fimskog ciklusa biće filmovi sa romantičnom tematikom: Božić u Starlajtu (24. okt. u 16.00), Jedan kraljevski praznik (24. okt. u 18.00), Bezvremeni Božić (26. okt. u 20.00), Božić u dvorcu ( 29. okt. u 20.00) i Božić na planini Blu ridž (31. okt. u 16.00).

diva božićni filmovi - jedan kraljevski praznik

Pored toga, na programu će se naći i komedije blokbasteri koji će se emitovati petkom od 22.00 sa po dva filma zaredom, među kojima su naslovi: Proglašavam vas Čakom i Larijem (Adam Sendler, Džesika Bil) i Rođenje Isusa 2: Opasnost u jaslama sa Dejvidom Tenantom (5. novembar), Devojka mog brata sa Stivom Karelom i Žilijet Binoš  i Zaboravi Saru Maršal sa Kristen Bel i Džejsonom Sigelom (5. novembar), A kad brak nije lak, film u kome glume Vins Von, Džon Favro i Plavooki Miki sa Hjuom Grantom i Džemsom Kanom (19. novembar) i komedija Sestre u kojoj glavne uloge tumače Tina Fej, Ejmi Poler i Maja Rudolf (26. novembar).


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook