Proizvodi

Novogodišnji pokloni – BašBaš

Novogodišnji pokloni – BašBaš
Podeli dalje

bedzeviNova godina kuca na vratima, a za sve vas koji možda još uvek ne znate šta da kupite dragoj osobi, Organ Vlasti je tu da pomogne.

Nova godina kuca na vratima, a za sve vas koji možda još uvek ne znate šta da kupite dragoj osobi, Organ Vlasti je tu da pomogne.
Pre izvesnog vremena, na internetu sam nabasala na zaista fantastične kolekcije bedževa. Sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, bedževi su bili potpuni hit –postali su popularni zahvaljujući pankerima, ali vrlo brzo postaju ultimativni modni hit kao i način da omladina iskaže svoj stav, pa smo tako imali bedževe sa raznoraznim slikovitim porukama i citatima.
 

Bedževe koje vam preporučujem, pronašla sam na Facebook strani i trenutno se zaljubila u njih! U pitanju su vrlo ljupki BašBaš bedževi koji se prodaju u 12 različitih kolekcija – kako za dame, tako i za muškarce! U pitanju je kreativni koncept novih ideja koji želi u svima da istakne ono posebno.
 

Između ostalog, možete birati da li želite da budete francuska dama od stila, ili da oživite duh starih vremena; možda želite bedževima svima da stavite do znanja da ste zaljubljene ili večito dete u srcu? Bilo kako bilo, BašBaš bedževi pronaći će put do svakoga od vas – originalni, ljupki, romantični i muževni, retro i celebrity  – i još mnogo toga.
 

A da sve ne bi ostalo samo na rečima i preporuci, Baš Baš koncept i Organ Vlasti daruju i ovoga puta! Uposlite svoje prstiće danas u periodu između 12h i 16h tvitkajući uz hashtag #BasBas i dvoje koje budu imali najviše tvitova očekuje po jedna kolekcija BašBaš bedževa. Srećno!

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook