Proizvodi

Novogodišnji pokloni – Zlatara Stefanović 1886

Novogodišnji pokloni – Zlatara Stefanović 1886
Podeli dalje

zlatara stefanovic1886Ako još uvek ne znate šta biste dragoj osobi poklonili za Novu godinu, ili želite posebno da naglasite koliko nekoga volite – ima li boljeg načina od poklanjanja dobrog komada nakita? Zlatara Stefanović 1886 pravi je izbor za savršen poklon kvalitetnog nakita!

Ako još uvek ne znate šta biste dragoj osobi poklonili za Novu godinu, ili želite posebno da naglasite koliko nekoga volite – ima li boljeg načina od poklanjanja dobrog komada nakita? Zlatara Stefanović 1886 pravi je izbor za savršen poklon kvalitetnog nakita!

Zlatara Stefanovic 1886 nastala je kao plod jedne divne ljubavne priče, zahvaljujući čemu opstaje i traje već duže od jednog veka. Pune 125 godine, Zlatara Stefanović 1886 predstavlja simbol i garanciju kvaliteta; njen nakit nije samo nakit – u pitanju su čitava tradicija, iskustvo i stalno usavršavanje ovog porodičnog posla, satkano u savremen dizajn i moderne komade ovog prelepog i prestižnog nakita.

Zlatara Stefanović 1886 u svojoj ponudi ima široku paletu nakita za dame, gospodu i one nešto mlađe, koja je prilagođena najrazličitijim ukusima, za svakoga po nešto.  Izdvojila bih Stefanović narukvicu u kombinaciji od 14k belog i žutog zlata, sa kojom bi se lepo slagao Stefanović prsten od 14k belog zlata sa plavim topazom.

Ili, prsten iz Roberto Bravo kolekcije – izrađen od 18k zlata sa emajlom u obliku gnezda, u čijem se središnjem delu nalazi beli kamen.

U Zlatari Stefanović 1886 možete pronaći i fantastičan Pilgrim nakit, poznat po svojim main-stream terndovima, kao i činjenici da je ručne izrade. Možda se vašoj mami/sestri/tetki/drugarici dopadne prelepa ogrlica u obliku ptice raširenih krila, ukrašena svetlucavim kamenčićima; ili bogata ogrlica sa crnim medaljonom?

Za one nešto dubljeg džepa, tu je nezaobilazni Tiffany&Co. – sinonim luksuza, kvaliteta i stila. Zlatara Stefanović 1886 je ekskluzivni zastupnik ovog prestižnog nakita, kojim možete obeležiti sve one posebne trenutke u vašem i životima vaših najdražih.

Sve u svemu, kod Stefanovića ne možete pogrešiti – svaki komad nakita iz njihove bogate ponude, izrađen je i odabran sa posebnom pažnjom i ljubavlju, kako prema samom nakitu, tako i prema svakom kupcu, jer oni tj. mi to zaslužujemo.

Tome u prilog, zadovoljstvo mi je da najavim i Twitter nagradnu igru. Igrajte se danas između 12h i 16h, koristeći hashtag #Stefanovic1886 i troje sa najviše tvitova očekuje po poklon iz Pilgrim kolekcije. Srećno!

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook